6 ayda sıfırdan matematik biter mi?

Matematik dediğiniz nedir ki? TYT'de 12 temel konu, hepsi birbirinden kolay. AYT'de asıl baba konular başlıyor, onlarda 3 - 4 tane. TYT matematik maksimum 30 günlük olay. Geriye kalıyor 5 ay, 5 ayda da AYT matematik hayli hayli biter.


Hocam derece kolay bir iş değil ama. 1 yıl çalışılsa, özellikle sayısal alanda gene derece yapmak çok zor.
Derece sizin için hangi aralık o da önemli kimisi için ilk 200 bin kimisi için ilk 10.
 
Hocam bu dedikleriniz doğru ama adam diyor ki ben ilkokul seviyesindeyim. TYT ve AYT konularını çalışmak için bile yeterli bir seviye değil.
Zaten TYT'ye temel atmak 5 - 10 günlük iş. TYT zaten en temel, daha temeli yok. 4 işlemi bilen, üstüne en temel seviyede üslü - köklü sayısal ve denklem bilgisi olan TYT'ye başlayabilir zaten.
 
Zaten TYT'ye temel atmak 5 - 10 günlük iş. TYT zaten en temel, daha temeli yok. 4 işlemi bilen, üstüne en temel seviyede üslü - köklü sayısal ve denklem bilgisi olan TYT'ye başlayabilir zaten.
Yani önce ortaokul matematiği çalışması gerekiyor gibi.
 
Ben sayısal 200 bin ve üzerini derece kabul ediyorum, saygı duyuyorum.
12. sınıfa gidiyorum şu an. Buraya gelene 9 ve 10'da yazılı harici çalışmadım 11'de sadece 11 konularını çalışıyordum. Şimdi 12 konularını ve 11 konularını beraber götürüyorum TYT için okulda yaptığımız çalışma yetiyor. Yani lise hayatını düzgün geçiren bir öğrenci zaten eve 2 saat civarı bir çalışma dahi ayırsa sayısalda 100 bine garanti girer bana göre. Hatta daha iyisini bile yapar.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı