Benim düşüncem şu, ben tam bir hikaye oyuncusuyum ve oynadığım online oyun bile yok. Herkeste bir rdr2'nin hikayesini abartma durumu var. Bu sebeple bende rdr 2 den en azından Sony seviyesinde bir hikaye beklediğim için hayal kırıklığına uğradım.
Gördüğüm hikaye sunumuna en çok önem veren ve en sinematik oyunlardan biri, ama senaryo ve hikaye klasik rockstar, her ne kadar ortada bazı yerler ve sonuyla bizi tutsa da, oyunun hikayesi sıkıcı ve zaten hiçbir zaman Rockstarın olayı hikaye değildi.
Ben oyunu buna rağmen 160 saat oynadım. Çünkü oyun oynatıyor kendini, ama yanlış beklentiye girme, oyunun başı çizgisel gibi bir hikaye ile gitse de ileride oyunun senaryosu ard arda sıralanmış ve birbiriyle pek bir bağlantısı olmayan ancak açıkdünyanın tadına varabilmek ve oyunun bütün mekaniklerini kullanabilmeniz için yer verilmiş ve ana hikayeye pek bir alakası olmayan tonla içerikten ibaret oluyor.
Ben oyunu beğendim ve 160 saat oynadım, ama hikaye iyi değil, beklentini yükseltme, hayal kırıklığına uğrarsın.