Satılık ASUS ROG Strix GTX 1080 A8G

Orcun61

Kilopat
Katılım
12 Ağustos 2015
Mesajlar
639
Yer
İstanbul/Kocaeli
ÜRÜNÜ SATMAKTAN VAZGEÇTİM. ŞU AN AKTİF OLARAK KULLANIYORUM. İLANI OKUYANLAR BUNLARI DİKKATE ALIRSA SEVİNİRİM. GEÇEN SENENİN KONUSUNA MAİL ATIYORSUNUZ.

Ekran kartı ASUS ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING modeli.
23.08.2017 tarihinde Hepsiburada.com üzerinden satın alındı. 60 gün mining dışında pek aktif kullandığım söylenemez. Bu mining ile ilgili detayları açıklayacağım. Ürünün faturası, kutusu ve aksesuarları duruyor. Garanti süresi 2 yıl kalmıştır.

Aşağıdaki açıklama satın alacak kişileri bilgilendirme amaçlıdır. Satın almaya karar verdiğiniz 2. el ürünün geçmişini bilmek önemli bir konu. Madencilik hakkında sorularla meşgul etmezseniz sevinirim.

Öncelikle 2 ay önce başladığım mining maceram bugün itibariyle son buldu. Tek ekran kartı ile ufakta olsa gelir sağlamak güzeldi fakat fanların gürültüsüydü yaydığı sıcaklıktı ilgilenemeyince yaşadığınız kayıp acaba durdu mu diye düşünmesi zırt pırt kesilen elektrik artık canımı sıkmaya başladı. Zorlaşan madencilik ve harcadığınız elektrik de cabası. Üstüne ekran kartının bu tarz kullanımlarda ömrünün kısalması durumu var.

Bu 2 aylık madencilik sürecinde ekran kartını 7/24 aktif bir şekilde overclocklu olarak kullandım. GPU Clock 2025 MHz, MEM Clock 5322 MHz %100 TDP olarak çalıştırdım. Voltaj hiç verilmedi. Fanlar gündüzleri %70 hızda 2550~ RPM geceleri %60 2200~ RPM'de çalıştı. Ekran kartı sıcaklığı da 60° geçmeyecek şekilde ayarlandı. Satın alırken lütfen bu bilgileri de göz önünde bulundurun.

İstanbul veya Kocaeli elden teslim tercih ediyorum. Kargo ile gönderim olmayacaktır. Fiyat 2500 TL'dir. İletişim için [email protected] mail atabilirsiniz.

Not: Çok rica edeceğim madencilik hakkında birçok makale mevcut forumda. Bunları pekala araştırıp kolayca bulabilirsiniz. Mail üzerinden satış dışındaki konulara cevap vermiyorum. Merakınızı sosyalde konu açarak giderebilirsiniz. Bilgilerinize.
 
Son düzenleme:
Teknobiyotikte bir adet Galax marka mevcut 2550TL, Nanokatologta ise Strix modeli var 2550TL.
Nanokatalogtaki Teşhir ürün, kutusundan çıkarmışlar mağazada gösterim amaçlı sadece, ben sordum siteden bana böyle dediler. Var yani. :) Ben GTX 1070 kullanıyorum benim işimi görüyor fazlasıyla. Hayırlı satışlar.
 
Kesinlikle baltalama amacım yok ama 60 gün boyunca 7/24 O.C. yapılarak kullanılmış ikinci el kartı sıfırdan daha pahalıya satamazsınız. En azından 2400'e düşürmenizi tavsiye ederim.
 
Teknobiyotikte bir adet Galax marka mevcut 2550TL, Nanokatologta ise Strix modeli var 2550TL.
Nanokatalogtaki Teşhir ürün, kutusundan çıkarmışlar mağazada gösterim amaçlı sadece, ben sordum siteden bana böyle dediler. Var yani. :) Ben GTX 1070 kullanıyorum benim işimi görüyor fazlasıyla. Hayırlı satışlar.
Benim sattığım ürün Nanokatalogdaki gibi teşhir ürünü değil. Garanti şartları da onların sunduğu gibi değil. Ayrıca Teknobiyotik sitesinde benim sattığım ürün 3.246,92 TL'dir.
Asus GTX1080 8GB 256Bit GDDR5X ROG STRIX GAMING Ekran Kartı (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri
Muadili değil sattığım ürünü örnek gösteriniz lütfen. Bu kıyaslamalar adil gözükmüyor.

Kesinlikle baltalama amacım yok ama 60 gün boyunca 7/24 O.C. yapılarak kullanılmış ikinci el kartı sıfırdan daha pahalıya satamazsınız. En azından 2400'e düşürmenizi tavsiye ederim.
Ürünün sıfır fiyatı 3000-3200 TL olarak değişiyor. Ben de fiyat konusunda 2500-2600 TL civarına belki inebilirim neden olmasın. Bunu satın alacak kişi pazarlıkla pekala halledebilir. Kelimelerinizi baltalamak olarak düşünmüyorum. Burada herkes bu konu olsun diğer konular olsun sosyal kullanım şartlarına uyarak her türlü bilgiyi paylaşabilir görüşünü bildirebilir.

Overclock konusunda kart sapasağlam. Voltaj verilmediği için ekstrem değerlere çıkılmadı. Fabrika çıkışlı O.C 1935 MHz çalışıyor zaten verdiğim değer 100 MHz civarıydı. Sıcaklığı 60° geçmedi keza 55°'den sonra fanlar çalışmaya başlıyor zaten. Ekran kartı bozuk yanmış yıkılmış gibi algılanmasın sadece başından geçenleri yazmak istedim şeffaflık olsun diye.
 
Baltalama gibi bir amacım yok ama Amazon'dan hiç kullanılmamış GTX 1080 2350 TL'ye geliyor. Bana kalırsa fiyatı düşürmelisiniz.

(Vergiler dahil)

Ayrıca siz 2 ay 7/24 mining yapmışsınız bana kalırsa o karta 2000 TL'den fazla verilmez.
 
Mining yaptığını söylemese hanginiz bilecekti? Dürüst satıcı her zaman bir adım öndedir. Bi sorun çıkarsa garanti kapsamında değişim sağlarsınız. Ürünü baltalıyorsunuz sadece.
 
Benim amacım ürünü baltalamak değil bunu belirtmiştim. Ayrıca burada arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyoruz çünkü bu fiyata kimse bu kartı almaz. Evet dürüst bir satıcı fakat bu fiyatın daha altına sıfır ürün alınıyorken kimse mining yapılmış ürün almaz. Belki mining yaptım demeseydi en fazla 200 TL kar edebilirdi çünkü dediğim gibi Amazondan vergiler dahil 2350 TL'ye geliyor sıfır ürün.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı