USB ile dizüstü bilgisayara ekran kartı bağlamak mümkün mü? Var mı bir dönüştürücü falan? Bir tarafa ekran kartını takacağım diğer tarafı USB olacak. USB'yi bilgisayara bağlayacağım. Öyle yaparak ekran kartını kullanabilir miyim?
Bakarım bi ama hiç uğraşmaya değmez bence birde maliyeti falanda fazlaymış laptop zaten eski.Arkadaşların söylediklerine katılıyorum. Ben de 8 yıllık dizüstünü geliştiriyorum, işlemci çıkabiliyorsa chipset'in desteklediği daha yüksek model ve entegre görüntü bağdaştırıcısı bulunan bir işlemci alıp takmayı deneyebilirsin.
Hocam bu hususta aklıma bir soru takıldı, müsaadenizle sormak istiyorum. Şuan ekran kartını uzaktan bağlamamızı yarayan Riser lar hep USB 3.0 üzerinden veri aktarıyor. PCI-E Express x1 'den x16 ya veri aktarımı sağlayan dönüştürücülerden bahsediyorum. Peki bu kadar veriyi o sistem nasıl aktarıyor USB 3.0 üzerinden. http://img.dxcdn.com/productimages/sku_463316_1.jpg şekildeki dönüştürücü molex ile PSU üzerinden güç alıp sadece USB 3.0 kablo üzerinden veri aktarımı yapıyor, bunun nasıl mümkün olduğunu soracaktım eğer bir bilginiz var ise.E-GPU olayını diyorsanız hiç bulaşmayın. Thunderbolt çıkışı ile yapılabiliyor ama şuana kadar sorunsuz çalıştıranı görmedim. Wrilles kartını söküpte yapılabilir ancak onu yapacağınıza yeni makine alırsınız. USB 2.0 veya 3.0 ile o kadar veriyi işlemek hayal olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.