Çok büyük ihtimal PSU kablosuna zarar gelmiş olabilir, başka bir kablo var mı?Kasayı yanlışlıkla ayağımla ittirdim ve bir anda kapandi. Güç kaynağında sıkıntı yok. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Kasayı açıp bağlantıları kontrol et. RAM'i tak çıkart yap.
Yok hocam baska kabloÇok büyük ihtimal PSU kablosuna zarar gelmiş olabilir, başka bir kablo var mı?
Nasil çözücem peki?PSU kablosundandır.
Kabloyu değiş.Nasil çözücem peki?
Farklı bir PSU kablosu takın. Büyük ihtimal kasayı arkaya ittirirken, kabloyu büktünüz. Bu da kırılmasına sebep oldu.Nasil çözücem peki?
Kabloyu değiş.
Hocam yeni kablo aldim w birimi uyuyordu. Ama olmadi ne denesem olmuyor. Buralarda bilgisayar tamircisi yok. Bulmam icin kasa elimde 1 2 saatlik yol gitmem lazım. Ne yapacağım???Farklı bir PSU kablosu takın. Büyük ihtimal kasayı arkaya ittirirken, kabloyu büktünüz. Bu da kırılmasına sebep oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.