Hocam yanlış hatırlamıyorsam zaten bunu kurmaya çalıştım lakin kernel ile ilgili çok bilgi sahibi olmadığımdan diğer ROM'lari nasıl kurduysam öyle kurdum TWRP üzerinden, ama reboot dediğimde Samsung logosu geldi sonra telefon kapandı kendi kendine tekrar açıldı ve yine Samsung logosu geldi ve aynı şekilde devam etti Magisk ile mi ilgili acaba? Çünkü eureka kernel de Magisk uninstaller ile ilgili birkaç şeyde gördüm ama mantıken TWRP'de format data deyince Magisk de silinmiyor mu zaten?
Hocam Magisk'siz de denedim hatta sonrasında GApps bile olmadan da denedim fakat aynı oldu sonuç hep, değişen bir şey yok Samsung logosunda kapanıp açılan bir döngüye girdi.
Yok hocam bu değilmiş benim denediğim lineage sanırsam en üstteki linkten bilgisayara indirip her zaman yaptığım gibi TWRP'den format data sonrasında bilgisayardan telefonun hafızasına atıp TWRP'den install diyorum değil mi? Bir de çok inceleyecek fırsatım olmadı ama GApps vermemiş sanırsam ama bende lineage 18.1 için GApps vardı bir öncekinden kalma o GApps ile bir de sizin verdiğiniz ROM ile deneyeceğim olursa telefon en azından yenisini alana kadar oyunlarda beni taşır gibi hem bu cihaz için en iyi ROM hem de performans açısından en iyi kernel beraber geliyor daha ne olsun
Hocam bir de yedek alın demişsiniz ama o ne için önemli onu pek anlayamadım telefonda kaybedeceğim hiçbir şey yok yani eğer yazılımsal bir yedekse o dediğiniz oda neden gerekli ki? En fazla stock ROM veya daha önceden kurduğum ve çalıştığından kesin emin olduğum bir ROM kurar devam ederim çünkü depolama açısından biraz sıkıntı çekiyorum telefon 32 GB zaten, direkt bilgisayara yedek alabilsem bile bilgisayarda da 5GB'lık bir yer kaldı eski ROM'lari sile sile yenisini yüklüyorum çalışan ROM'lari bile siliyorum yenisi için, aynı anda iki ROM ZIP'ini GApps ile beraber tutacak kadar yerim bile yok hani.
Kurlumu yaparken GApps fail oluyor ve sistem açılmıyor, Samsung ekranında aynı şekil döngüye giriyor... GApps seçmeden kurulum yaptım succsessful dedi ama yine açılmadı, nedense aynı şekilde Samsung ekranı gidip geliyor başka değişiklik olmuyor.
3 tuş ile kapattığım halde kendi kendine açıldı ve geri kapanıp döngüye devam etti
Hocam verdiğiniz XDA forums linkinde ROM sahibi A20'nin sadece Exynos versiyonu için çalışır demiş bu ROM'un SM-A205F için olduğuna emin miyiz?
https://sourceforge.net/projects/eu...1.b1-11250218-community-unsigned.zip/download şu an bunu yüklüyorum evox, kerneli eureka değil mi?