- Katılım
- 14 Mart 2015
- Mesajlar
- 5.064
- Çözümler
- 9
Evet işte 8 ay tek pilli g305'i kullandığım için şimdi zırt pırt mouse'u şarja koymayı hatırlamam gerekecekÖylesine koyuyorlar, çoğu kişinin bilgisayarında Bluetooth desteği bile yoktur. Benim Mouse'ta da var Bluetooth hiçbir işime yaramıyor. Almadan belirtiyoruz özelliklerini, Bluetooth sanıp alan yok. Senin dalgınlığına gelmiş fark etmemişsin.
Pil ömrü normal hocam, sen 8 ay tek pille kullandığın için sana öyle geliyor. Çoğu mouse 250 400 500 mAh.
Aula gibi bunu da edeceksin, aynı olay. Zaten en fazla 1 1.5 saatte şarjı dolar. Bir de saat ile aynı olay değil. Saat 24 saat kullanılıyor, sen 24 saat PC başında oturuyor musun? Senin takma imkanın var. Ama saatiyle iş yerinde olan adamın takma imkanı yok. Çok farklı şeyler.
Aulanın batarya süresi çok uzun aradaki fark bu.
Saat olayı ile benzer çünkü saati de akşam gelip çıkartıp takabilirsin. İş yerinde de işine göre ortamına göre takma imkanı bulabilir. Ama kullanımda öyle olmuyor işte. Bu yüzden herkes o saatleri tercih etmiyor. Bazıları ediyor. Tercihe bağlı.
Burada da bunun belirtilmesi gerektiğini düşündüm. Okuyan ona göre değerlendirsin. Kimisi benim gibi dalgın olabilir
Bu yüzden sordum apex yada pro kullananlar varsa bluetooth batarya süresi ne kadar diye. Belki onun da düşüktür olabilir. O zaman anlamı da yok zaten.0 gecikme yerine Bluetooth ile kullanırsan senin kararın tabii, ama binde birlik kesimdesin.
Bir de g305 de dayanıklılık modu var. Bun da var mı bilmiyorum. Yani bataryanın çok daha uzun dayanmasını sağlıyor.