Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?

Öylesine koyuyorlar, çoğu kişinin bilgisayarında Bluetooth desteği bile yoktur. Benim Mouse'ta da var Bluetooth hiçbir işime yaramıyor. Almadan belirtiyoruz özelliklerini, Bluetooth sanıp alan yok. Senin dalgınlığına gelmiş fark etmemişsin.

Pil ömrü normal hocam, sen 8 ay tek pille kullandığın için sana öyle geliyor. Çoğu mouse 250 400 500 mAh.

Aula gibi bunu da edeceksin, aynı olay. Zaten en fazla 1 1.5 saatte şarjı dolar. Bir de saat ile aynı olay değil. Saat 24 saat kullanılıyor, sen 24 saat PC başında oturuyor musun? Senin takma imkanın var. Ama saatiyle iş yerinde olan adamın takma imkanı yok. Çok farklı şeyler.
Evet işte 8 ay tek pilli g305'i kullandığım için şimdi zırt pırt mouse'u şarja koymayı hatırlamam gerekecek :)

Aulanın batarya süresi çok uzun aradaki fark bu.

Saat olayı ile benzer çünkü saati de akşam gelip çıkartıp takabilirsin. İş yerinde de işine göre ortamına göre takma imkanı bulabilir. Ama kullanımda öyle olmuyor işte. Bu yüzden herkes o saatleri tercih etmiyor. Bazıları ediyor. Tercihe bağlı.

Burada da bunun belirtilmesi gerektiğini düşündüm. Okuyan ona göre değerlendirsin. Kimisi benim gibi dalgın olabilir :)

0 gecikme yerine Bluetooth ile kullanırsan senin kararın tabii, ama binde birlik kesimdesin.
Bu yüzden sordum apex yada pro kullananlar varsa bluetooth batarya süresi ne kadar diye. Belki onun da düşüktür olabilir. O zaman anlamı da yok zaten.

Bir de g305 de dayanıklılık modu var. Bun da var mı bilmiyorum. Yani bataryanın çok daha uzun dayanmasını sağlıyor.

Evet işte 8 ay tek pilli G305'i kullandığım için şimdi zırt pırt fareyi şarja koymayı hatırlamam gerekecek :)

Aula'nın batarya süresi çok uzun aradaki fark bu.

Saat olayı ile benzer çünkü saati de akşam gelip çıkartıp takabilirsin. İş yerinde de işine göre ortamına göre takma imkanı bulabilir. Ama kullanımda öyle olmuyor işte. Bu yüzden herkes o saatleri tercih etmiyor. Bazıları ediyor. Tercihe bağlı.

Burada da bunun belirtilmesi gerektiğini düşündüm. Okuyan ona göre değerlendirsin. Kimisi benim gibi dalgın olabilir :)

Şahsen benim iş yerinde bir günümü çıkarıyorsa şarja takmaya üşenip alt segment almam. Belirt tabii kötü bir şey değil.

Evet işte 8 ay tek pilli G305'i kullandığım için şimdi zırt pırt fareyi şarja koymayı hatırlamam gerekecek :)

Aula'nın batarya süresi çok uzun aradaki fark bu.

Bu yüzden sordum Apex'ya da Pro kullananlar varsa Bluetooth batarya süresi ne kadar diye. Belki onun da düşüktür olabilir. O zaman anlamı da yok zaten.

Bir de G305 de dayanıklılık modu var. Bun da var mı bilmiyorum. Yani bataryanın çok daha uzun dayanmasını sağlıyor.

Pilli olduğu için vardır büyük ihtimalle, ve pil olması da ekstra ağırlık katıyor mesela. Yani her türlü bir + bir - oluyor. Bana hafif olması önemliyse pilli almam mesela.

Şahsen benim iş yerinde bir günümü çıkarıyorsa şarja takmaya üşenip alt segment almam. Belirt tabii kötü bir şey değil.

Pilli olduğu için vardır büyük ihtimalle, ve pil olması da ekstra ağırlık katıyor mesela. Yani her türlü bir + bir - oluyor. Bana hafif olması önemliyse pilli almam mesela.
Hayırlısı olsun kullanırız sıkıntı yok. Yedek tutarım belki oyun oynarken sadece kullanırım. Sonuçta fiyat olarak uygun. Yeter ki kronik veya kısa sürede çift tıklama gibi sıkıntılar oluşmasın. G305 de bile olabilen durumlar maalesef bunlar.

Hocam merhaba mesajları okumadan yazıyorum kusura bakmayın fakat Beyaz olanı şuan stokta onu almayı düşünüyorum şarj standıyla mı geliyor yoksa kablo ile mi şarj ediliyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı