RX 9070 XT sağlıklı mı?

Spyrous

Decapat
Katılım
2 Şubat 2023
Mesajlar
85
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Stress test yaparken dakika 9-11 arasında monitör mouse ve klavye bağlantısı kesiliyor ve PC kapatıp açmadan geçmiyor. Ekran kartım sıkıntılı mı? Kapanmadan önceki istatistikler 60C, hot spot 85C, 315-285W arası bir şey ve 230-245 FPS AVG alıyor. Benchmark istatistklerimi atıyorum yardımcı olursa diye.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2025-04-05 033236.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-05 033236.png
    2,7 MB · Görüntüleme: 100
Son düzenleyen: Moderatör:
Yüklü oyunlarımda PC'yi stress altına sokup deneyim dedim 20 dakika civari Dying Light 2 de Max RT ayarlarda AFK bıraktım (Alt Tab atmadan) bir problem çıkmadı, aynı şekilde Fortnite ve Star Wars outlaws da denedim.
 
Yüklü oyunlarımda PC'yi stress altına sokup deneyim dedim 20 dakika civari Dying Light 2 de Max RT ayarlarda AFK bıraktım (Alt Tab atmadan) bir problem çıkmadı, aynı şekilde Fortnite ve Star Wars outlaws da denedim.
Bence iade edip 5070 veya 5070 Ti alın. Furmark'da sorun çıkaran kart ilerleyen zamanlarda oyunlarda da sorun çıkarır, ileride başınız ağrımasın.
 
Sıcaklık değerlerinde problem yok, psunuzda yeterli seviyede. Herhangi bir OC işlemi yaptınız mı? Onun dışında ekran kartı driverını DDU ile kaldırıp 25.3.2 yükleyip tekrar deneyin.

Default ayarlarda kullanıyorum. DDU ile silip tekrar deneyeceğim umarım sorun çıkmaz. Tekrar denediğimde fur markta 15-30 dakika çalıştırmayı deneyeceğim doğrudur değil mi?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı