i5 2300 ve ASUS P8H67-M Sistem Yükseltme

Bu şansla ülkenin ekonomisini düzeltebilirim hem de sadece dolar alarak, ben alırsam dip yapar heralde ;) teşekkürler

Hah bu arada, şimdi ben ssd ve 1050ti alacağım güç kaynağı en az kaçlık kullanmam gerek dün kasayı açacaktım unuttum bugün akşam bakacağım kendiminkine, en az diye sormamın sebebi bu; elimdeki yetmezse geleceğe dönük kaçlık ve hangi marka alayım güç kaynağını?

Neko psu mun fotoğrafı kaç watt yazmıyor googledan baktım ama emin olamadım sizce kaç? Bana yeni ekran kartıma ve ssd me yeter mi
 
fotoğrafını yüklemiştim ama olmamış galiba tekrar atıyorum 1 dk

boyut yüksek gelmiş ondan yüklememiş kusura bakmayın şimdi yaptım :)

700tl altı 1050ti görürseniz beni bilgilendirir misiniz pusuya yattım resmen ;)
 

Dosya Ekleri

  • foto 6.png
    foto 6.png
    268,1 KB · Görüntüleme: 82
Üzüldüm(n). 1050Tİ gücü anakarttan çektiği için fazla ısınmıyor ve tek fanlı modelde 70 dereceyi geçmiyor diye hatırlıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı