PWM en uygunu.Anakartimda ( ASUS B650M-K) fan ayarlarında PWM mode DC mode ve Auto detect var. Hangisini seçmeliyim? Auto detectte biraz sesli calisiyor. Kasam enermax SF60h.
Hocam aynı kasayı kullanıyoruz, fanları nasıl kontrol ediyorsunuz asus prime a520m k anakart kullanıyorum.Anakartimda ( ASUS B650M-K) fan ayarlarında PWM mode DC mode ve Auto detect var. Hangisini seçmeliyim? Auto detectte biraz sesli calisiyor. Kasam enermax SF60h.
Hocam aynı kasayı kullanıyoruz, fanları nasıl kontrol ediyorsunuz ASUS Prime A520M k anakart kullanıyorum.
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Fanlar bende PSU ya bağlı galiba, ben fan takmadim çünkü hiç.Armoury Crate'den kontrol edilebilir veya BIOS'tan.
Nasıl yapabileceğimi biliyormusunuz?Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Fanlar bende PSU ya bağlı galiba, ben fan takmadim çünkü hiç.
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Fanlar bende PSU'ya bağlı galiba, ben fan takmadim çünkü hiç.
Nasıl yapabileceğimi biliyor musunuz?
A yeni öğrendim ışıkları değişiyor ama hızı azalıyor mu hocam?Kasanın fanini diyorsanız kasanın ustundeki reset tuşuyla oluyor.
Hocam siz fanları anakarta bağladınız mı hiç? Müdahale ettiniz mi hiç?A yeni öğrendim ışıkları değişiyor ama hızı azalıyor mu hocam?
Hocam fanlar pwm mi yoksa dc mi sizin?Kasanın fanini diyorsanız kasanın ustundeki reset tuşuyla oluyor.
A yeni öğrendim ışıkları değişiyor ama hızı azalıyor mu hocam?
Hocam siz fanları anakarta bağladınız mı hiç? Müdahale ettiniz mi hiç?
Hocam fanlar PWM mi yoksa DC mi sizin?
Hızı azalmıyor diye biliyorum sadece renk modları değişiyor.
Kule tipi sogucutucumun fanini bağladım bir de arkadaki egzoz fanı anakarta bagladim.
PWM.
Hızı azalmıyor diye biliyorum sadece renk modları değişiyor.
Kule tipi sogucutucumun fanini bağladım bir de arkadaki egzoz fanı anakarta bagladim.
PWM.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.