ATK Dragonfly A9 vs VXE R1

Huano switch mükemmel bir şey yazık olur parana. Tutuş şeklin ne? Eğer palm ise hiçbiri alınmaz dost.

Tutuş şekillerinden pek anlamıyorum internette gezinirken pençe oyun oynarken avuç içi kullanıyorum genelde.
 
Sanırsam bunu alacağım @Teru @Yuiis yani Fantech'inkini.

@Teru @Yuiis çok kez etiket attım kusura bakmayın anneme sordum kredi kartım olmadığı için mecburi karneye taktı yine onu bekleyeceğim ancak fiyatı artacak 1400-1500 bandında mouse öneriniz var mı yine Wraith olur ise sevinirim. Bütçem maksimum 1700.

Eğer fiyat artarsa R1 alırsınız sorun olmaz. Çoğu kişi memnun.
 
Huano switch var diye R1 daha mı iyi oluyor? Bir mouse istediğin tutuş şekline göre kullanabilirsin. Fantech her tutuş şekline gider. Claw ve palm için çok iyi özellikle. Daha uzun batarya ömrü demişsin, Fantech'te 300 mAh batarya bulunuyor. R1'de 250 mAh. Söyler misin nasıl daha uzun batarya süresi veriyor r1? Bilmediğimiz bir şeyler varsa söyle de bilelim. Ayrıca R1 malzeme kalitesi olarak kötü bir mouse Fantech malzeme kalitesi olarak çok daha iyi r1'den.

mAh değerine bakarak hangisi daha uzun bataryaya sahip anlayamazsin. Fantech çok batarya harcayan fareler çıkartıyor git testlere bak bakim. Huano switch TTC Gold'dan çok daha iyi sen de biliyorsun bunu. Fantech palm için asla giden bir mouse değil sen de incelersen anlarsin. Gıcırdama sorunlu Fantech alinmaz.

Helios 2, XD3V2 gibi çıkacak sen de görürsün bu firma hep böyle yapar. Hızlı flick atamıyorum diye sikayet etmesin sonra.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
mAh değerine bakarak hangisi daha uzun bataryaya sahip anlayamazsin. Fantech çok batarya harcayan fareler çıkartıyor git testlere bak bakim. Huano switch ttc Gold'dan çok daha iyi sende biliyorsun bunu. Fantech palm için asla giden bir mouse değil sende incelersen anlarsin. Gıcırdama sorunlu Fantech alinmaz.

Büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. Testlerini atar mısınız lütfen? İki mouse da aynı mcu ve sensörü kullanıyorken nasıl çok batarya harcıyor? Fantech palm için gitmediği kanısına nasıl vardın? Gıcırdama konusunda da ben daha bir şikayet görmedim Fantech'de. Yakın çevremde de kullananlar memnun hepsi de.
 
Son düzenleme:
@Mantar09 @Silinen üye arkadaşlar tartışmayın artık her Mouse'nin bir iyi özelliği bir kötü özelliği vardır bu işler ile konuşur iseniz konu uzar.
 
Sanırsam bunu alacağım @Teru @Yuiis yani Fantech'inkini.

@Teru @Yuiis çok kez etiket attım kusura bakmayın anneme sordum kredi kartım olmadığı için mecburi karneye taktı yine onu bekleyeceğim ancak fiyatı artacak 1400-1500 bandında mouse öneriniz var mı yine Wraith olur ise sevinirim. Bütçem maksimum 1700.
Fiyat artarsa R1 alırsın, o da gayet iyi mouse.
 
Arkadaşlar Helios 2'de 6 tuş var gözüküyor ama ben göremedim tam olarak nerede?
 
Arkadaşlar Helios 2'de 6 tuş var gözüküyor ama ben göremedim tam olarak nerede?
İki tane ana clickler, iki tane yan tuş, bir tane scroll tuşu, bir tane de altında tuş var.

1749408610124.png
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı