Merhaba 6-9 ay taksitle iPhone bulabileceğim güvenilir bir yer var mı sıfır olarak?
43K TL iPhone 14'ü Vatan Bilgisayar'dan taksitle 45k ya aldım.
Merhaba 6-9 ay taksitle iPhone bulabileceğim güvenilir bir yer var mı sıfır olarak?
13 veya 15 olursa iyi olurYa işte arkadaşın faiz dediği o.
Aklınızda bir model var mı yoksa 6-9 ay takside binen herhangi bir model olur mu?
Mağazadan taksit yaparsanız olur hocam. Yakınınızdaki mediamarkt, Vatan gibi mağazalar var ise bir bakın derim. İnternette de alışveriş kredisiyle alırsınız onlar da 3 4 ay taksit yapar maksimum.15 veya 13 düsunuyorum.
13 veya 15 olursa iyi olur
Mağazadan taksit yaparsanız olur hocam. Yakınınızdaki MediaMarkt, vatan gibi mağazalar var ise bir bakın derim. İnternette de alışveriş kredisiyle alırsınız onlar da 3 4 ay taksit yapar maksimum.
Link verebilir misiniz hocam?Bugün Trendyol'dan aldım. 12 aya kadar vardı.
Link verebilir misiniz hocam?
Yani baya bir siteye baktım şu şu kanunlardan dolayı cep telefonlarına taksit yapılamamaktadır diyor. Galiba İphone marka olunca bir sıkıntı var.Ürün linki diyorsan iPhone almadım hocam. Farklı bir telefon aldım onda vardı 12 aya kadar.
Sağol knk bende bulamadım ya biriktiricem yada alışveriş kredisiyle alicamYani baya bir siteye baktım şu şu kanunlardan dolayı cep telefonlarına taksit yapılamamaktadır diyor. Galiba İphone marka olunca bir sıkıntı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.