FX6100 Sistemi yükseltmek

  • Konuyu başlatan Ç.K.
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 708

Ç.K.

Hectopat
Katılım
3 Ocak 2018
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 5-6 yıllık bir sisteme sahibim. Sistemin özellikleri:

Asus M5a78L-MLX
FX6100 3.3Ghz
4GB Gskill 1600 + 2GB Kingstone 1333 toplam 6 GB RAM
ATI Radeon HD6870 1GB 256 bit ekran kartı
500 GB + 160 GB 2 adet Harddisk
Thermaltake Soprano RS kasa
Cooler Master 500W power

Benim sorum şu; Yeni sistem toplamadan ve fazla bütçe harcamadan bu bilgisayarı nasıl mantıklı bir şekilde upgrade yapabilirim ?
Fazla oyun oynayan biri değilim, sadece Lol, PES 2018, CS tarzı oyunlar oynuyorum. Ayrıca rezalet bir monitöre sahibim. Philips'in 192E modeli 1366x768 çözünürlüğünde. Zaman içinde bunu da değiştirmek istiyorum. Önerilerinizi merak ediyorum ve bekliyorum şimdiden çok teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Stok soğutucu kullanıyorsanız OC önermem ama bütçeniz var ya da farklı bir soğutucu kullanıyorsanız OC yapabilirsiniz. Maksimum alınacak kart o. Darboğaz özellikle Multiplayer oyunlarda hissedilecektir.

Stok soğutucu var fakat 3.9 - 4 ghz civarında oc de kullanıyorum çok fazla ısındığı da olmuyor en fazla 55-56 derece gördüm o da sıkıntı olmaz diye düşüyorum tabi daha iyi soğutucu olsa daha güzel olur almayı düşünebilirim peki son olarak bu hızlarda ya da soğutucu alınsa bile o şekilde yine de darboğaz olur mu diyorsunuz ?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı