Hikayeli oyunlara karşı yargılar nasıl kırılır?

Haklısınız ben biraz uzun olmasın diye sizi sıkmamak için kısa yazmış olabilirim.
Şöyle ki mesela süper güçlerimizin olduğu veya kahraman oyunlarını seviyorum ayrıca Marvel fanı olduğumdan çok severek oynamıştım.
Batman: Arkham serisi, Marvel Spider-Man 2018 ve Miles Morales oynayabilirsiniz. Ayrıca Witcher serisinide söyleyebilirim ancak PS5'de yalnızca üçüncü oyun var diye biliyorum.
 
Biraz nıs zevkiniz var hocam bütçeniz yettiğince farklı oyunları deneyin 2 saat içinde beğenmezseniz iade edersiniz.

Gerçi siz PS5 sahibiydiniz.

Maalesef ki öyle hocam haklısınız. Şu an Witcher 3 oynuyorum sardı açıkçası mesela. Beğendim.

Batman: Arkham serisi, Marvel Spider-Man 2018 ve Miles Morales oynayabilirsiniz. Ayrıca Witcher serisini de söyleyebilirim ancak PS5'te yalnızca üçüncü oyun var diye biliyorum.

Batman denemiştim çok eskiden sevmemiştim Spider-Man ve Miles Morales'i PC de bitirmiştim.
 
Aynı olayı bende yaşıyordum hocam hikayeli oyunlar hiç sarmıyordu ne RDR 2'den zevk aldım başlangıçta ne GOW'dan ne de Ghost Of Tsushima'dan RDR ilk oynadım sarmadı geri sildim sonradan tekrar yükleyip kendimi zorladım biraz zaten belli bir yerden sonra oyunlar akmaya zevkli olmaya başlıyor o evreyi geçtikten sonra direk kendiniz girmek isteyeceksiniz zaten GOW'u 4 kere silip tekrar indirdim en sonunda bitirdim. Biraz belirli bir yere kadar oynamaya zorlamak lazım sonrasında oyunlar akıp gidiyor.
 
Maalesef ki öyle hocam haklısınız. Şu an Witcher 3 oynuyorum sardı açıkçası mesela. Beğendim.



Batman denemiştim çok eskiden sevmemiştim Spider-Man ve Miles Morales'i PC de bitirmiştim.
Süper Kahramanlığı bir kenara bırakırsak özel güçleri olan ana karakterli çokça oyun sayabiliriz. Crysis serisi, Dishonered serisi, Ghostrunner serisi, Portal serisi diye gider.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı