AMD Adrenalin Edition 25.8.1 stabil mi?

Güncelleme sonrası
R5 7500 F ve RX 7700XT sistemin performansı diplerde TF2 de bile drop giriyor.
7800xt 'de sorun olur mu diye bakayım dedim 7700xtde oluyorsa bunda da oluyordur muhtemelen. 7000 serisi feci kolpa çıktı diyecektim ama 9000'de bile driver sorunu yaşayan kişiler var. Boşu boşuna ucuz değil amd gerçekten ya..

edit: redditte 7800xt kullanan birinin bilgisayarı ekran kartını tanımamaya başlamış bu güncellemeden sonra :D Kalitesiz pislik amd ya.
 
7800XT'de sorun olur mu diye bakayım dedim 7700XT'de oluyorsa bunda da oluyordur muhtemelen. 7000 serisi feci kolpa çıktı diyecektim ama 9000'de bile driver sorunu yaşayan kişiler var. Boşu boşuna ucuz değil AMD gerçekten ya.

Edit: Reddit'te 7800XT kullanan birinin bilgisayarı ekran kartını tanımamaya başlamış bu güncellemeden sonra :D kalitesiz pislik AMD'ya.

25.8.1'in güncelleme notlarından RX 7700XT yazılımsal değerlerini etkileyen bir değişiklik yapmışlar ondan olmalı bu yazıyı yazdığımdan 25.3.1e dengede ettim.
 
Hocam günc. Notunda direk zaten sizin mimarideki ekran kartlarını etkileyen bir şey yok adamlar direk RX 7700XT'nin yazılımsal olarak ağzına aıçtılar stutter oluyor yazan FPS'leri alamıom bu 25.8.1 gelene kadar hiçbir sorun yoktu bu arada içine sıktılar 7000 serisinin acil hotfixni gelyo ne gelyorsa gelsin.
 
9070 XT de herhangi bir sorun yok.

Ne mutlu size o zaman. Bir güncelleme ile RX 7K serisini bozdular. TLOU 1'de 200-210 sorunsuz alıyordum, şimdi Stutter'lı 180 ki sadece TLOU1 olsa iyi. RDR2, Marvel Rivals, TF2'de bile 200-250 alıyorum. İnşallah kısa zamanda düzgün bir güncelleme gelir maalesef tek temennim bu.
 
Ne mutlu size o zaman. Bir güncelleme ile RX 7K serisini bozdular. TLOU 1'de 200-210 sorunsuz alıyordum, şimdi Stutter'lı 180 ki sadece TLOU1 olsa iyi. RDR2, Marvel Rivals, TF2'de bile 200-250 alıyorum. İnşallah kısa zamanda düzgün bir güncelleme gelir maalesef tek temennim bu.
Bahsettiğiniz Stutter olayı diğer bilgisayarımda da yaşamadım. Onda da Rx 6700 var hocam. Ben şimdiye kadar hep AMD kullandım hiç yaşamadım hatta.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı