- Katılım
- 27 Aralık 2024
- Mesajlar
- 13.596
- Makaleler
- 5
- Çözümler
- 275
@Arost üniversitede ne konuda sorun yaratabilir ki?
Biraz gereksiz bir endişe gibi geldi bana açıkçası.
@Arost Samsung alıp geçebilirsiniz madem bu kadar tedirginseniz. Yıllardır işin içindeler. En güvenli liman o sizin için açıkçası.
Nededn huawei hocam? Google özelliklerinin olmaması bence büyük bir dezavantaj, hani googleyi sevdiğimden değil ama huaweinin kendi bloatwarei daha fazla oalcağından özellikle düzün birşey kullanmak istersen performasn problemi olcağından endişleniyorum. ayrıca Eski/tuşlu telefon konusunda yardıma ihtiyacım var dm atabilir misiniz bana?Bence Huawei.
Hocam daha elime geçmedi ama kalemi S pen kadar iyi değildir.Ekran lekelenmesi dediğiniz olay nedir hocam? Bir de V9'dan ve kaleminden memnun musunuz?
Hocam daha elime geçmedi ama kalemi S Pen kadar iyi değildir.
Bende alışveriş sitelerinde görmüştüm. Cihaza yüklenildiğin ısınınıyor diyen kişiler vardı. Kendim kullanmadığım için doğrulayamam. Ekranı ise Tft olduğu içindi herhal o yüzden lekelenme yapabileceği yönünde söylemler var. Dediğim gibi kullanmadığım için doğrulayamam. İade edip Samsung mu alsam diye düşünüyorum.Hocam ekran lekelenmesi ve ısınma sorununu biraz daha açıklar mısınız lütfen daha önce duymamıştım şimdiden teşekkürler.
Bende alışveriş sitelerinde görmüştüm. Cihaza yüklenildiğin ısınınıyor diyen kişiler vardı. Kendim kullanmadığım için doğrulayamam. Ekranı ise TFT olduğu içindi herhal o yüzden lekelenme yapabileceği yönünde söylemler var. Dediğim gibi kullanmadığım için doğrulayamam. İade edip Samsung mu alsam diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.