Honor Pad V9 vs Huawei MatePad 11.5 vs S10 FE

Bence değil hocam ama sadece ucu sert samsung gibi ince uçlu değil.

Böyle olunca benimde kafamda siparişi iptal mı etsem diye geçirmiyor değilim. Honor destek ekibi 3 sene güncelleme alacağını söylemiş.

Herkesin kafası yazılım konusunda karışık anladığım kadarıyla benim gibi. S10 FE tabii ekstradan şarj aleti ve kılıf da gerektiriyor bunu da düşünmek lazım.

Herkesin kafası yazılım konusunda karışık anladığım kadarıyla benim gibi. S10 FE tabii ekstradan şarj aleti ve kılıf da gerektiriyor bunu da düşünmek lazım.

Hocam ben galiba S10 FE alıp geçeceğim gibi arada 1.5k oynuyor zaten.

Trendyol'da peşin fiyatına 6 taksit oluyor hocam taksitle almayı düşünüyorsanız.

Vallahi bende onu düşündüm de 3 4K fazladan vermek pek mantıklı gelmedi açıkçası 4 GB RAM için.

Hocam 128 ile arasında 2K var sadece bütçe kurtarıyor uzun yıllar kullanacağım diye tercih ediyorum bir de şarj aleti önerisi yapabilir misiniz hangisi orijinal hangisi orijinal değil anlamadım.

Hocam 128 ile arasında 2K var sadece bütçe kurtarıyor uzun yıllar kullanacağım diye tercih ediyorum bir de şarj aleti önerisi yapabilir misiniz hangisi orijinal hangisi orijinal değil anlamadım.
25w veya 45w samsung şarj aleti alabilirsin spigen de olur hangisi uygun fiyatlıysa. Bütçe sıkıntın yoksa 12/256 da almak mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı