Honor Pad V9 vs Huawei MatePad 11.5 vs S10 FE

Samsung PPS 2.0 Max 25W hızlı şarj destekliyordu galiba 45W için 3.0 lazım gibi kalmış aklımda. Yorumlara bakın veya satıcıya sorun eğer 45W destekliyorsa alınır Spigen iyidir.

Samsung'dan alırsanız yanında adsptör hediyesi kampanya var şu an ona da bir bakın isterseniz.

Hocam Samsung'da kampanyalı fiyatı 20k 18kya sipariş geçtim az önce.

Samsung PPS 2.0 Max 25W hızlı şarj destekliyordu galiba 45W için 3.0 lazım gibi kalmış aklımda. Yorumlara bakın veya satıcıya sorun eğer 45W destekliyorsa alınır Spigen iyidir.

Samsung'dan alırsanız yanında adsptör hediyesi kampanya var şu an ona da bir bakın isterseniz.

1757091469255.png

Epeyde 45W yazıyordu hocam.

Sağ olun hocam 6 ay farksız taksit olduğu için tercih ettim orijinalden bir farklı olur mu Spigen adaptörün.
Hayır olmaz samsung protokollerini destekliyor kaliteli markadır spigen. Hatta bence çok problem değilse senin için 25w şarj etmesi uzun vadede daha iyi bataryayı daha az yıpratır 25w 45e göre. Bende de 25w samsung adaptörü var onunla kullanacağım.

Hayır olmaz Samsung protokollerini destekliyor kaliteli markadır Spigen. Hatta bence çok problem değilse senin için 25W şarj etmesi uzun vadede daha iyi bataryayı daha az yıpratır 25W 45e göre. Bende de 25W Samsung adaptörü var onunla kullanacağım.

Hocam 25W bulamadım Spigen 20W bir sorun çıkartır mı?

Hızlı şarj o kadar da önemli değil hocam benim için batarya sağlığı için hangisini önerirsiniz.
İkiside iyidir hocam 45w al istersen. Ayarlardan hızlı şarj açıp kapatılabiliyor. Gün içinde acil durumlarda hızlı şarj, gece yatarken yavaş şarj edersin ben öyle yapıyorum.

İkisi de iyidir hocam 45W al istersen. Ayarlardan hızlı şarj açıp kapatılabiliyor. Gün içinde acil durumlarda hızlı şarj, gece yatarken yavaş şarj edersin ben öyle yapıyorum.

Çok teşekkürler hocam biraz fazla sıktım farkındayım ama son bir soru kendi kablosumu adaptörden çıkan kablomu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı