Oyunun yarısını geçtim hala sıkılıyorum saçma sapan görevlerden at koşturmaktan saatlerce. Otomatiğe alıyorum sigara yakıyorum yine sıkılıyorum. bıraktım ortasında. Sanırım bana hitap etmiyorOyunun %20'si bitti ve boş boş görevlere koşmaktan başka yaptığımız bir şey yok. Oyun hep böyle mi ilerliyor? Eğer hep böyle ilerliyorsa kusura bakmayın ama berbat bir oyunmuş.
Şu oyunda fast travel yapan, trenle bir yere giden tek ben miyim arkadaş.Görevler ve hikaye gayet güzel fakat at sürmesi, sürekli oradan oraya gitmek yoruyor. Özellikle oyunun en başı ciddi anlamda sıkıcı. Onun haricinde görevlerin boş olduğu kısma katılmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.