Yakın bir arkadaşım şu an para ihtiyacından dolayı telefonunu satıyor. Telefon iPhone 13 ve pil sağlığı 97. Kutusu, faturası ve 2 yıl garantisi duruyor. Sizce değerlendirmeli miyim? Apple piyasasına hakim değilim.
Yakın bir arkadaşım şu an para ihtiyacından dolayı telefonunu satıyor. Telefon iPhone 13 ve pil sağlığı 97. kutusu, faturası ve 2 yıl garantisi duruyor. Sizce değerlendirmeli miyim? Apple piyasasına hakim değilim.
Hocam iPhone 13 başarılı bir telefon şarjı ve hz olayı biraz sıkıntı ve bu da pro almaya itiyor insanları fakat pro modelleri satılmıyor sıfır olarak. İkinci el piyasasında da proyu neden satar ki bir insan? Temizini bulmak zor olur diye düşünüyorum.30k para ver ama 60hz ekran kullan.
Bari Pro modellere bakın hocam.
17 hariç hiçbir düz modeli almanızı önermem.
Dediğinize katılıyorum.Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi sıfırını almak çok zor olmaz o fiyatı veren birisi için bir kaç bin tl fark ile sıfırını alabilirsiniz.
Hocam iPhone 13 başarılı bir telefon şarjı ve hz olayı biraz sıkıntı ve bu da pro almaya itiyor insanları fakat pro modelleri satılmıyor sıfır olarak. İkinci el piyasasında da proyu neden satar ki bir insan? Temizini bulmak zor olur diye düşünüyorum.
5-6Kya olabildiğince en fazla mAh oranına sahip telefonu tercih etmeniz iyi olur bence.Dediğinize katılıyorum.
Bende sırf bu yüzden absürt fiyatlar ve zayıf modeller sebebiyle yurt dışına geziye gidecek arkadaşım aracılığıyla 25-30k arasında sıfır 15 Pro almaya karar verdim.
8 ay açık zaten, kalan 4 ayda 5-6k'ya bir TR cihazı alıp internet paylaşımı ile 2 cihaz kullanacağım.
30k para ver ama 60Hz ekran kullan.
Bari Pro modellere bakın hocam.
17 hariç hiçbir düz modeli almanızı önermem.
Ben bu arada o telefonun 50 megapiksel kamerasının iPhone'larda ki 10 megapikselden daha kaliteli olduğunu düşünmüyorum, birebir test ettim 50-60 megapiksellik kameraları açtım, benim iPhone 13'ün 12 megapiksellik kamerası çok daha fazla net ve renk dengesi daha iyi. Nasıl bilmiyorum ama öyle.Ben şunu anlamıyorum adam zaten Apple olduğu için bu parayı veriyor Xiaomi'nin 5klık telefonunda da 120 Hertz 50 megapiksel var bir işe yarıyor mu hayır.
Ben bu arada o telefonun 50 megapiksel kamerasının IPhone'larda ki 10 megapikselden daha kaliteli olduğunu düşünmüyorum, birebir test ettim 50-60 megapiksellik kameraları açtım, benim iPhone 13'ün 12 megapiksellik kamerası çok daha fazla net ve renk dengesi daha iyi. Nasıl bilmiyorum ama öyle.
Ben bu arada o telefonun 50 megapiksel kamerasının IPhone'larda ki 10 megapikselden daha kaliteli olduğunu düşünmüyorum, birebir test ettim 50-60 megapiksellik kameraları açtım, benim iPhone 13'ün 12 megapiksellik kamerası çok daha fazla net ve renk dengesi daha iyi. Nasıl bilmiyorum ama öyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.