Uygun fiyata 2+1 speaker önerisi

Ömer Gündüz

Kilopat
Katılım
4 Şubat 2012
Mesajlar
3.204
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu ürüne bakmanda fayda var:

VATAN COMPUTER - EDIFIER - M1350 2+1 SPEAKER - Hoparlör (Speaker)


YAMYAM da bir baksın tabi ama o şimdi hoparlör fabrikasında çalışan çocukların toplumdaki sosyal konumlarından girip, sonunda seni 3.000 TL'lik Adam A7X almaya ikna etmeye çalışacaktır :)

Baktım hiç mi hiç beğenmedim. Atalarımız ''UCUZ ETİN YAHNİSİ YAVAN OLUR'' demişler. Bu yüzden ben öncelikle kalite ararım. Elbette ADAM alacak kadar herkesin bütçesi uygun olmaz. Ancak en uygun kalite bütçeye göre seçilebilir. Bu yüzden ben de bir seçim yaptım.
VATAN COMPUTER - CREATIVE - SBS A320 2+1 SPEAKER - Hoparlör (Speaker)
 
Arkadaşlar ben şöyle 50-60 TL'yi geçmeyen 2+1 speaker arıyorum. Kafamda iki alternatif belirledim sizce hangisini almalıyım? Logitech mi Creative mi? Eğer bildiğiniz alternatif varsa bekliyorum. Herkese iyi forumlar.

Creative SBS A120 Siyah Speaker - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Logitech S220 2+1 Speaker (9980-000144) - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Bende Creative SBS A120 var. Kesinlikle ses netliği mükemmel. Fakat açık konumdayken cızırdıyor. Onun da anakartımdan olduğunu düşünüyorum. ECS G31T-M7 anakartın ses kartından ne beklenebilir :) Bekle başka bilgisayarda deneyeceğim.

- - - Güncellendi - - -

Benim ECS G31T-M7'nin ses kartı gitmiş. Berbat netlikle. İğrenç. Fakat cızırtı ondan değil. Sanırım bi servise gitmesi lazım.
 
Ömer, abi sistem yaz diyip bir daha foruma girmeyenler gibisin :D Yorum yaz şu konuya :D

- - - Güncellendi - - -

Şimdi gördüm de hoparlörleri patlatmışım. Gangnam Style sayesinde.
 
:D Pardon arkadaşlar dün foruma pek giremedim kusura bakmaın. Hepinize cevaplar ve öneriler için teşekkürler. Yakındaki bir teknoloji mağazası battığı için yok fiyatına satıyordu her şei Logitech olanı 35 TL'ye aldım. Bu hafta içinde resimli bir inceleme yapabilirim.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı