Hytale oynamaya değer mi?

  • Konuyu başlatan Kaanye
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 102

Kaanye

Centipat
Katılım
26 Kasım 2024
Mesajlar
85
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba iyi sosyaller Hytale oynayanlanlar varsa oyun hakkında düşünceleriniz nedir veya oynayacaklar için? Teşekkürler.
 
Oyun cidden güzel olmuş. Bu haliyle bile oynanabilir ama oyunun çok erken erişimde olduğunun altını çizeyim. İçerik çok kısıtlı ve gelişmeye ihtiyaç duyuyor. Kısaca oynanır.
 
Oyun cidden güzel olmuş. Bu haliyle bile oynanabilir ama oyunun çok erken erişimde olduğunun altını çizeyim. İçerik çok kısıtlı ve gelişmeye ihtiyaç duyuyor. Kısaca oynanır.

Grafikleri ve çizimleri kötü. Vintage story oynamıştım ondan önce ve karakterler aşırı kötüydü ama oyunun blokları veyahut atmosferi çok özel hissettiriyordu. Hytale oynadım ve karakterler yine vintage Story'e benziyordu sadece biraz daha özenmişler sanki aynı motoru kullanıyorlar. Onun harici flint sistemi zaten vintage Story'den öğrendim kimi de Valheim diyor. Hani öyle bir proje ki eğer Riot satın alamasaydı yer yerinden oynayacaktı ama bu haliyle her oyundan 3 5 bir şey almış gibi hissettirdi bana.

Öyle ballandıra ballandıra yere göğe sığdıramayacak şekilde övebileceğim bir oyun olamamış maalesef. Simon'un özellikle Steam'e çıkarsam mı? Çıkarmasam mı? Diye düşünmesi de tamamen paragözlük. Eğer yerel fiyatlandırmadan yararlanmak isteyen varsa buyursun yatırım olarak ama oyun şu an bir iflas etse tam dolandırıcılık oyunu olur benden demesi.

Radiant stüdyo'da var bu oyunda onun asıl oyunu Stoneheart'ı onu oynarsanız daha dolu gelir öyle diyeyim. Stoneheart'tan worskhop upgrade gibi veyahut işte bir eşya craft ederken bekleme sistemini almışlar. Valheim'den portal ve ışınlanma. Oyun çıkmak için çok geç kalmış.
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı