- Katılım
- 10 Ağustos 2020
- Mesajlar
- 2.873
- Çözümler
- 24
Hocam bunu bir siyasi mi yapmış yani kağıt üstünde bir şey var mı?İsin en acisi ise 99 depreminde bizim ulkemizden 200 milyon dolara binlerce resit olmayan kiz cocugu satin alinmis.
Hocam bunu bir siyasi mi yapmış yani kağıt üstünde bir şey var mı?İsin en acisi ise 99 depreminde bizim ulkemizden 200 milyon dolara binlerce resit olmayan kiz cocugu satin alinmis.
Hocam bunu bir siyasi mi yapmış yani kağıt üstünde bir şey var mı?
Dünya tarihinde ki en büyük sapık. Hatta bu adama sapık demek bile masum kalır. Şeytan bunun yanında melek kalır. Öyle bir karakter ki tanımlayabileceğim bir kelime yok. Yıllar boyunca uğraş vermiş çok fazla ünlü isimle takılmış aklına gelebilecek bir sürü isim var.
Yönetiyorlar zaten. Adamın adasına Rostchild dan biri gitmiş düşünsene adam da ki itibar seviyesini.Zaten büyük isimler boşuna ünlü veya büyük olmadı çevresi var paraları var diye dünyayı yonetmek istiyorlar.
Yönetiyorlar zaten. Adamın adasına rostchilddan biri gitmiş düşünsene adam da ki itibar seviyesini.
O yaptıkları şeyler de akla hayale gelmez. Şeytanlığın en üst evresi budur.Büyük adamlar kötü olur böyle şeyler yapması zaten belli oluyor normal bir insan zaten bu kadar buyuyemez zengin olamaz veya çok güçlü bağlantıları olamaz en çok üzüldüğüm şey de küçük çocukları kaçırıp bir şeyler yapması.
Düzeltmem gerek, şeytanlığın üst evresi yaptıkları değil:O yaptıkları şeyler de akla hayale gelmez. Şeytanlığın en üst evresi budur.
Daha zaten o dökumanların çeyreğini falan gördük. Daha fazla pislik görürüz. Bu arada bu adaya gidenlerin de ceza almayacağını biliyoruz en fazla göstermelik olarak bir iki kişiye dava açılır ve tutuklanır ama hemen salarlar hani. Bu adamların başına bir şey geleceğini sanan kusura bakmasın ama ağır saftır.Düzeltmem gerek, şeytanlığın üst evresi yaptıkları değil:
Şu an açık açık, yaptık dediler.
Ceza alan? Alacak olan?
Biz bunu yapıyoruz ve siz hiçbir şey yapamıyorsunuz. Gerçi ben hem İran durumunu göz önünde bulunduruyorum, hem 3.5 milyon belgenin şu an otistik yeteneklerini güzel kullananlarca kevgir edildiğini tahmin ediyorum, yaza kadar sürer, yazın bir şeyler ortaya çıkar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.