Bluetooth kulaklık önerisi

Ben Ryan Gosling

Hectopat
Katılım
26 Ekim 2021
Mesajlar
196
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kulak içi kulaklık arıyorum, ses kalitesi yüksek olsun, sadece müzik dinlemek veya dizi izlemek için istiyorum, mikrofon filan önemsiz.
Bütçe 5-6 ya kadar çıkar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam bunada baktım biraz herkes cok övmüş hoşuma gitti açıkçası fakat genelde sporcular övmüş o dikkatimi çekti günlük kullanim icin önerir misiniz siz.

Açıkçası önceliğiniz bass ise kesinlikle öneririm. 36 saat aralıksız uyanık kalmam gereken bir yarışmada bu kulaklık sayesinde uyanık kalmışdım. Gerçekten acayip bir Bass'ı var kafamın içini titretiyordu resmen. Daha çok kafanıza araba arkası ses sistemi bağlamış gibi düşünün. Ama bass delisi değilseniz çok bir numarası yok açıkçası.
 
Yok hocam bunada baktım biraz herkes cok övmüş hoşuma gitti açıkçası fakat genelde sporcular övmüş o dikkatimi çekti günlük kullanim icin önerir misiniz siz.

Spor veya günlük kullanım için kulak içi kulaklıklar bence daha mantıklı. Şahsen kendim iki türlüde kullandım spor yaparken kulak üstü olanlar zorluk çıkartıyor ha bire elimi kafama atıyorum oynuyor, kayıyor vs. Kulak içi olan türlere yönelmenizi tavsiye ederim. Soundcore markasını inceleyebilirsiniz kulaklıkları ve ses kalitesi çok iyi. Kendim 4 senedir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı