Bahçeye Gelen Yumurcaklar

  • Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 3B
Bizim siteye sokak hayvanı bile sokmuyorlar, şunların tatlılığına bakar mısınız sitenin içine girse kime ne zararı olabilir böyle şeylerin...
2-3 tane daha kulübe var böyle. Sokak hayvanlarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
 
2-3 tane daha kulübe var böyle. Sokak hayvanlarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Aslında site yöneticisiyle konuşup sokak hayvanları için bir kaç kulübe yapmasını istersem belki kabul edebilir o zaman sitedeki herkes sizin yaptığınız gibi hayvanları isteyen sahiplenir isteyen besler.
 
Etiket gelmemiş kendim gördüm konuyu. Hocam bunların cins kedi olduğu aşikar. Eğer bakamayacaksanız sahiplendirin. En azından kalacak bir yerleri olur. Türk milletinde tekir kedi sokak kedisi diğer kediler cins kedidir anlayışı olduğu için çabuk sahiplendirilir diye düşünüyorum. Sahiplendirirken karşıdakinin ne derece bakacağını bir sorgulayın. Aynı şans bende de olsa keşke. :)

En yakın zamanda bir veteriner kontrolüne götürün. Sokak kedilerinin aşıları belediye veterinerliklerinde ücretsiz yapılıyor fakat bunları götürürseniz ne derece inanırlar bilmiyorum.

Yapacağınızı düşünmüyorum ama lütfen yavruları parayla satmayın. Onlar bir mal değil bir can. (Diğer insanlara iltifaten söyledim. Üstünüze alınmayın yani :) )

Kim bilir belki Almanya'da yaşayan, BMW'de çalışan trilyoner birisi sahiplenir. :)
@Neşeli Enginar

SM-A710F cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı