Buram Buram Nostalji - Technopat 2012

  • Konuyu başlatan Mert
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 59
  • Görüntüleme 5B

Mert

Megapat
Katılım
11 Haziran 2012
Mesajlar
6.865
Makaleler
9
Çözümler
49
Henüz XenForo yok. vBulletin'in popüler olduğu zamanlar.

Technopat daha ilk videosunu yüklememiş. Recep Baltaş'ın canlı yayın yaptığı günler.

100 mesajla moderatör alınan o ufak Technopat. Aşağıdaki konuya, o zamanlar Technopat'ta takılan herkes yorum atmış. Düşünün yani, kaç kişiydik :) Gerçi kaç kişi kaldık şimdi.

AMD'nin Grafiksel üstünlüğü ve 64 Bit Mimarisi

Vakti olana konuyu baştan sona okumasını tavsiye ederim. Muhtemelen konudaki yaş ortalaması 15, Recep abi ve emektar Burak Alkan tek başına ortalamayı yükseltiyor.

Bugün o mesajları okurken gülüyorum tabii.

Tabii ki Technopat büyüdüğü gibi bizler de büyüdük. Bugün konuya denk geldim şans eseri. Sizlerle paylaşmak istedim.
 
Mevzu hiç yabancı olmadığımız AMD vs Intel çekişmesi. :) Aradan yıllar geçiyor ama kavga hiç bitmiyor. Asıl merak ettiğim aradan 6 yıl geçmiş bu konuyu tekrar gündeme taşımakta nereden çıktı? Benim eski mesajlara hiç bakasım bile gelmiyor niyeyse 😛
 
Ben de 3-4 yıl öncesinin Sosyal'ini özlüyorum, Recep Baltaş'ın etiketlenmediği halde yorum yapması, hatta Ali Güngör'ün bile yorumlarda bulunması, Mikail Fidan hakkında hemen her gün açılan şikayet konuları, 10-15 bin liralık hayali sistem konusu açan veletler, Technopat capsleri konuları, o zamanlar Intel'in tartışmasız üstünlüğü sebebiyle FX işlemcili sistem toplamak isteyenlere uzun uzadıya laf anlatmak yerine "çöp bir sistem olmuş " cümlesini yazmak vs. :(
Şimdiler de Sosyal'i Sosyal yapan bir çok şey yok artık, Sosyal daha cansız daha samimiyetsiz, daha heyecansız oldu çıktı.
Bir de cezalar sebebiyle Sosyal'de belirli çevre edinmiş ve Sosyal'in aktifliğinde önemli yer tutan bazı üyeler küstürüldü, bunun da ciddi etkisi olduğunu düşünüyorum. Farzı misal ben geçen sene 2 yada 3 ay gibi bir ceza aldım, Türkçe yazım hatası yüzünden, bu ceza beni Sosyal'den soğuttu, ondan önce 2000'den fazla mesaj yazmış olan ben artık nadiren Sosyal'e girer olmuştum.
 
Nostaljiye bak be. O tarihte bilgisayarım bile yoktu benim. (2012'de yani) Şuna bir bakın:

XP mi Vista mı?

Her zaman en güncel olana destek var. İnsanın zamanla yaşlanıp değişmesi gibi Technopat da yaşlanıp değişiyor be.
 
Mevzu hiç yabancı olmadığımız AMD vs Intel çekişmesi. :) Aradan yıllar geçiyor ama kavga hiç bitmiyor. Asıl merak ettiğim aradan 6 yıl geçmiş bu konuyu tekrar gündeme taşımakta nereden çıktı? Benim eski mesajlara hiç bakasım bile gelmiyor niyeyse 😛

Arada bakıyorum eski mesajlara. İnsanın 6 sene önceki halini görmek beni nedense mutlu ediyor. Neler neler değişmiş diyorum, keyifleniyorum :)

Bu sefer de sizlerle paylaşmak istedim.
 
Ne yazık ki o zamanlar Technopat'ı keşif edememişim, gerçi o zamanlar 11-12 yaşındayımdır. Küçükken ben bilgisayarı sadece oyun oynamak için kullanıyordum.😀 Bu arada yazmayı unuttum, arkadaş ben bu Recep Baltaş'ın Türkçesine hayranım ya. Bir insan bu kadar mı hakim olur kelimelere. Cidden böyle insanları görünce çok özeniyorum, kitap okumanın faydası mıdır ki?
 
Çok eskilerden beri videolarını takip etmeye çalışırdım Technopat'ın hatta sırf yazamadığım için "Teknopat PC Toplama" yazıp videolarını izliyordum. Keşke daha önce katılsaydım. :/
 

Yeni konular

Geri
Yukarı