CS:GO aim geliştirmek için ne yapılmalı?

lyser122

Hectopat
Katılım
15 Ocak 2018
Mesajlar
22
CS:GO'ya başlayalı kısa bir süre oldu ancak oyunu oynayan arkadaşların aiminin benimkinden çok farklı olduğunu görüyorum ve bunun sebebini merak ediyorum.
Çok fazla oynadıkları için midir yoksa CFG ile alakalı mıdır?
Aimi geliştirmek için ne yapmam gerekiyor?
Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sprey olayı çok zor değil :) Kendi hesabımda 140 saat öyle böyle 300 saat GO oynamışlığım var silahların nasıl kullanılacağını zamanla çözdüm. Arkadaşın attığı haritayı merak ettim ben de deneyeceğim orada.

Botlara karşı çok maç yap AK-47 ve M4A4 namluyu aim için yukarıda tut sprey için ayaklardan tara. Galil AR ile sprey yapma nereye vurmak istiyorsan oraya nişan al. Haritaları ezberlemek çok önemli ses kasarak tam olarak ne yapacağını kestirebilirsin adamın.Mesela Dust 2 haritasında short diye tabir ettiğimi yerden kastığımız sesle gelene geçene headshot atmamız gibi.
 
İnternet'te video halinde bu işin birkaç az bilinen taktiği var. Fareyi aşağı mı ne çekmek ya da uçmak, kaçmak falan işte. :D Onlara göz atarsan birkaç şey kapabilirsin.

Onun harici bol bol pratik gerekli. Başka bir şeye ihtiyaç yok.
 
Bu oyunu 2014 den beri 4-5 saate yakın oynayan biri olarak sana Glaxy i önerebilirim. ''Glaxy - CS:GO Rehberi'' diye aratır isen 9 video serisi halinde bir rehber göreceksin . Bunları baştan sona dikkatle izlemeni öneririm. Şayet zamanın da Global Elit'e giden yolda bu rehberlerin birçok yardımı olmuştu. Glaxy dışında aklıma gelen başka bir isimde Cemre Aksoy . Onun da içerikleri kaliteli. Eğer kendini kişisel olarak geliştirmek istiyorsan bakmanı öneririm.
 
Son düzenleme:
öncelikle oyunlardaki silahları tarayınca crosshair nereye, silah mermileri nereye gidiyor onu öğrenmen gerekir şu map daha güzel olur;
Aim Botz Ulletical Aim Map
bu map'i yükle ve gir şu kodu konsola yaz;
cl_crosshair_reciol 1, 2 , 3 bunlardı galiba ondan sonra ak ile taradığın zaman veya başka bir silahla crosshairin nereye gittiğini görürsün.

Surf haritalarıda oynayın derim bilmiyorsanız öğrenin çünkü surf'de en önemli şey refleks'dir refleksiniz ne kadar iyiyse oynamanız o kadar iyi csgo sadece aim ile geçmiyor :)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı