2. El GTX 780 Founders Edition Alınır mı?

Authentik536

Kilopat
Katılım
13 Nisan 2016
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba arkadaşlar. Yakın vakitte 2. El ekran kartı almayı düşünüyorum. Seçeneklerim arasında GTX 780 Founders Edition var ama birilerinden duyduğuma göre referans tasarımı kartların ömrü kısa oluyormuş ve çok ısınıyormuş custom kartlara göre. Sizce 2. El 780 almamalı mıyım? Yanma ihtimali var mıdır? Öbür seçenek olarak R9 280X TOXIC var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Sanıyorum sorun çıkarmaz R9 280X ile, TDP değeri çok yüksek ama. Gold bir PSU'da yok sizde fatura baya tuzlu olur benden söylemesi.
 
Çıkarmaz, PSU'nuz 600w ve 580W toplam güç veriyor. Bronz olmadığını göz önünde bulundurursak iyi bir rakam.
 
Güncel kart önerisi istiyorsan bütçe belirtmen lazım. Belki bahsi geçen kartlardan daha yenisi iyisi önerilecek iken niye daha eski kart alınsın ki?
Bulunduğum yerde uygun fiyata yeni kart bulamıyorum.
GTX 780 500Wpsu ile çalıştırıyordum sattim Kaliteli ama Çok güç tüketiyor.
Güç tüketimi değilde kartın elimde kalmasını veya erken bozulmasını istemiyorum. Sizin kendi kartınızı satma sebebiniz nedir?
Performans olarak tatmin eder ama çok fazla güç çekiyor. Güncel kartlara yöneliniz. 1050 Ti gibi.
Tek beklentim kartın bozulmaması veya ısıdan dolayı arızalanmaması.
 
Kart FE, çok ısınır. Güç tüketimi çok da sorun sayılmaz. Undervolt ve biraz underclock yaparsanız 20-30 derece düşüş görebilirsiniz. 60-65 derece civarlarında kullanabilirsiniz. Başka kart bulamadım, başka kart istemiyorum veya bu kartın elimde 1 bilemedin 2-3 seneye öleceğini biliyorum ama yine de almak istiyorum derseniz buyurun alın, uygun fiyata bulduysanız tabii.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı