Yediğimiz Her şey İsrail Ürünü mü?

En komiği de atadan yadigar olmadığı sürece yerli tohumun kullanılmasının yasak olması.
Şuan Türkiye'de çiftçiye, üstüne Türk markaları basılıp satılan tohumların %80+ İsrail üretimidir. Olayları iyice yazarım ama buram buram siyaset kokar burası. Neyse ver mehteri...
Bir de o tohumlar tek kullanımlık. İsrail tohumu deniyor ama İsrail kullanmıyor bu tohumları.
 
Hepsi Israil malıdır denemez ama çoğunluğu öyledir herhalde zira tarım bitmek üzere ülkede.
Bu arada Erdem'in yeni profil resmini Walking Dead'de ki Eugene'e benzettim.
505_Eugene_Sad.png
 
Hepsi Israil malıdır denemez ama çoğunluğu öyledir herhalde zira tarım bitmek üzere ülkede.
Bu arada Erdem'in yeni profil resmini Walking Dead'de ki Eugene'e benzettim.
Eki Görüntüle 306283
Benziyor mu bilemedim. :D
Bu konu hakkında yalan yanlış bir makale yazsam sırıtmaz. Yani araştıran adama karşı hiçbir hamle kullanamaz; ama araştırmayanı gayet yönlendirebilir bir makale.
Bu arada profil resmini görür görmez tanıdım. Lilo ve Stiç filminden gelmektedir. 2002'den beri izliyorum.
Dr. Jacques von Hämsterviel
 
Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla İsrail malından çekiniyorsun. Bak hocam dünyadaki bütün şirletlerin hissedarları vardır. Anlatabiliyor muyum? Coca Cola' nın ornek vermek gerekirse 200.000 den fazla hissedarı var. Yani yediğimiz hiç bir şey İsrail malı değil. Ama diyelim senin sorun için yediğimiz her şey İsrail malı olsun(örnek) bu da güzel ülkemizin full olarak dışa bağlı olduğunu gösterir. İnstagramda ya da bazı kesimin insanları bazı markalara laf atıyorlar yok şu israil malı yok bu yahudi malı. Ayıptır ya. Sana demiyorum yanlış anlama. Geçen bi post gördüm İnstagramda diyorlar Coco Cola Yahudi malı, İsrail malı Filistinde kaç tane insana iş imkanı sağlıyorlar biliyor musunuz? Yani özete bağlarsak genel arak dünyadaki hiç bir şey 1 kişinin elinde değil. Devamlı hissedarları vardır. Microsoftun bile bir sürü hissedarı var ama biz sadece Microsoftu yapan adamı tanıyoruz. Geliştirenleri ya da hissedarları tanımıyoruz. Ama bak şöyle bir gerçek var genel olarak Yahudl kesimi değil de İsrail kesiminin şirket açma eğilimi var. Amacım İsrail sempatizanlıgı değil yanlış anlamayin.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı