HyperX Cloud Stinger vs SteelSeries Arctis 3

1cihan8

Kilopat
Katılım
17 Haziran 2018
Mesajlar
120
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bu iki ürün arasında gidip geliyorum. Kendi ses kartım var Creative X-Fi Platium. Öyle CS.GO, PUBG gibi oyunları oynayacak bir bilgisayarım yok. Genelde Dizi-Film ve Müzik ağırlıklı geçiyor zamanım bilgisayar başında. Arctis 3 gerçekten 70 TL fazladan verilebilecek bir ürüne benziyor fonksiyonları açısında ama 7.1 ses sorunu yaşayanlar, mikrofon sorunu yaşayanlar, yazılım çakışmaları, müzik performansının iyi olmadığı, sesin az geldiği vs. Cloud Stinger hakkında pek şikayet okumadım. Kafam karıştı biraz. Bu ses kartı ile birlikte problemsiz hangi ürünü kullanabilirim? Arctis 3'ün programını yüklemediğimizde verimli şekilde kullanamıyormuşuz herhalde. Ses kartının da kendi programı var, problem yaşar mıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SS artics 3 kullanıcısıyım. yazılım sorunu oldu realtek i kaldırınca başka sorun yaşamadım.

Müzik ve filmlerde gayet güzel ses veriyor.
Mikrofon kaliteli ses veriyor ama ağızına yakın tutmalısın yani şu şekilde anlatmam gerekirse.
TV ile PC benim yanyana TV nin sesi asla diğer arkadaşlarıma gitmiyor ciddi anlamda gürültü önlüyor.
PUBG az ses çıkıyor nedeni bilmiyorum ama CS:GO vs oyunlarda çok daha yüksek ses alıyorum.
PUBG başka kulaklıklarla yine az ses alıyorum sanırım oyunsal bir sorun ya da bana öyle geliyor.
7.1' de bende bir sorun yok gayet düzgün çalışıyor.

Ben kullanıcısı olarak verdiğim 300 tl yi hak ettiğini düşünüyorum. Diğer ürün hakkında yorumu kullanıcıları vermesi daha güzel olur.
 
Arctis 3 kullanıyorum. Öncelikle kulaklık rahat ve kulak yastıkları öyle bir malzemeden yapılmış ki yazın bile terletmiyor. Buna karşın kulak yastıkları deri olan kulaklıklara göre biraz ses sızması olduğunu söyleyebilirim, deri kulak yastıklı kulaklıklar kadar ortamdan kopamıyorsunuz. Ama dediğim gibi yazın kurtarıcı oluyor.
Ses kalitesi bence iyi. Arctis 3'ten daha iyi bir kulaklık sanırım kullanmadığım için tam bir yorum yapamam ancak seslerin gayet net geldiğini söyleyebilirim. Sesler net geldiği için oyunlarda bir şeyin yerini kolayca saptayabiliyorsunuz. 7.1'in pek fark yaptığını söyleyemem hatta ses yankılanıyor gibi olduğundan dolayı 7.1'i açmıyorum.
Mikrofonu gayet kaliteli. Sesleri net ve anlaşılır şekilde alıyor. Arka plan seslerini almıyor ama şöyle bir durum var: Arkada televizyon açıksa sesi almıyor ama kullandığın klavye sesli ise biraz alır. Mesafeye bağlı bir durum sanırım. Ama arka plan seslerini engellemekte başarılı olduğunu söyleyebilirim.
Son olarak benim rahatsız olduğum bir olay da eğer bilgisayarda kulaklık jakı ve mikrofon jakı ayrı olan kabloyu kullanıyorsanız bu kablo ve ana kablo ile 2.5 metre kablo uzunluğu oluyor ki bu da bana fazla uzun geliyor. Kişiye bağlı bir durum olduğu için bunu eksi olarak almayabilirsiniz. Kulaklığı genel olarak tavsiye ederim.
 
Arctis 3'ü kullanan arkadaşlar direk anakartın çıkışlarından mı kullanıyor? Teknik açıdan yardım edebilecek kimse var mı? Ben sadece ses kartının programını kullansam kulaklığın programını yüklemesem verimsiz mi olur? Ses kartına takacağım kulaklığı.
Benim ss engine yüklü başka program yok ve anakarta bağlı sorunsuz çalıştırıyorum.
Terleme her kulaklık yapıyor hele ki yazın olur ama kışın yaşamadım... Yazın uzun kullanımlarda klima vs yoksa terleme yapıyor (bayramda sıcak günlerde denedim).
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı