Riot Games Anketi

Riot Games'ten şikayetçi misiniz?

  • Evet

  • Hayır

  • Oynamıyorum


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

FurkanAltun

Kilopat
Katılım
30 Ocak 2018
Mesajlar
8.703
Makaleler
2
Çözümler
29
Yer
İzmir
Arkadaşlar benim hesabım yakın zamanda çalınmıştı. Geri almak isterken benden başka biri daha doğrulamaya çalışmış ve hesabım süresiz olarak kapatılmıştı. Yaklaşık 600 TL yatırmıştım hesaba. Altın 2 kümesindeydi. Neyse şu an için konu bu değil siz Riot Games'ten şikayetçi misiniz bunu merak ediyorum. Örneğin destek platformu veya oyun için şeyler.
 
İnsanların fikrine, söylediklerine önem vermeyen bir destek takımı var Türkiye'de. Gerçi haksız da değiller, insanımızın kafa yapısı da belli :D Başka sunucularda TR'de karşılaştığım gibi saçma sapan problemlerle karşılaşmadım, onu da söyleyeyim.
 
Hayır ve evet diyen arkadaşlar sebebini yazarsa sevinirim. Dediğim gibi hesabım banlandı ve yeniden başlasam mı diye kararsızım banlanan hesabım 92 seviyeydi yani baya bir oynuyordum.
 
Bot lane de vayne oynuyordum adam yanıma supa lux almıştı adama farm alma dememe rağmen alıyordu. Adama ''farm alma'' diye 10-15 kez falan yazdım 15 gün ban yemiştim. Aşırı sinir olmuştum haklı olduğum halde ban yiyorum. Küfür edenler yada feedleyenler ban yemiyorsa böyle benim gibi ban yiyenler oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı