Hobi Tavsiyesi

Görkem ÜNLÜ

Hectopat
Katılım
10 Haziran 2018
Mesajlar
53
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Yaz tatilinin o mâlum sıkıcılığından bir nebze olsun kurtulmak için kendime yeni hobiler arıyorum. Halihazırda bisiklet, bilgisayarlar, kodlama ve robotik gibi hobilerim var.
Sizden evde, düşük bütçeyle (harçlık alan bir lise öğrencisinin altından kalkabileceği şekilde) başlayabileceğim hobi tavsiyeleri istiyorum.
Hobiler için maliyet haricindeki tek kriterin üretkenlik. İşin sonunda elimde bir ürün olmasını istiyorum. Örneğin model uçak yapmak gibi [emoji1]
Teşekkürler şimdiden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yetişkinler için küçük hobi legoları var. Ben onları çok seviyorum mesela. Minnacıklar. Birleşince büyüyorlar işte :p

Telefon standı yaptım onlardan. Hala kullanıyorum :LOL:
 
Kodlama gibi bir hobin varsa oyun yapabilirsin. Önce basit oyunlar kodlarsın, sonra kendini geliştirirsin. Zaten bir kere başlayınca, zorlansan bile bırakmazsan bir yerden sonra çok eğlenceli bir hal alıyor. Hem de işin sonunda bir gelir elde edebilirsin.
 
Cevaplar için çok teşekkürler. Ev gibi mink modeller inşa etmek şu aralar bayağı ilgimi çekiyor. Büyük ihtimalle o işe girişeceğim. Bir de mekanik inovasyonlar düşünmeyi severim bu yönde de yol gösterebilecek birileri varsa çok mutlu olurum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı