Türknet Nasıldır?

Hasan-Fahri

Hectopat
Katılım
14 Haziran 2018
Mesajlar
87
Makaleler
1
Türknet'e geçmeyi planlıyorum, 35 Mbps internet vereceklerini söylediler. Sizce nasıl, 65 TL'yi hak ediyor mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen karar ver :)

7584522127.png
 
Extranet - İnternetsiz Ev Kalmasın Buradan alabileceğiniz azami hıza bakın.

Türknet altyapısında değilseniz azami 35 MBPS download 3 Upload veriyor. Netspeed'e baktınız mı? Ben de Türknet 35 MBPS kullanıyordum. Netspeed'e geçtim. 75 MBPS indirme 4 MBPS yükleme veriyor. Tabii bu altyapınızın desteklediği hıza bağlı.

Netspeed'e geçme sebebim ise Türknet'te pingimin çok yüksek olmasıydı ve bu soruna müdahale edemeyeceklerini söylemişlerdi. Bu cevabı aldığımda açıkçası kafam attı. Ben de Netspeed'e geçtim. Şimdilik hiçbir sorunum yok. Tabii siz yine de sorarsınız. Sizin için de tam tersi geçerli olabilir.
 
Bir sorun olduğuna çözüm süreci çok yavaştır. Normal intenet hizmeti gayet başarılı.
 
@Amok Hocam eğer WIFI de oynuyorsanız ping olması çok normal. Türknet, müşteri hizmetinden kısıp kaliteli hizmet veren bir firmadır. Sorunun olduğunda 1 gün sonra dönüyorlar. Diyorsan ben aradığımda o telefon açılacak girmeni önermem. Ben bir sene kullandım istanbuldayken bir kere sorun yaşamadım öneririm.
 
Bütün İSS'lerin hizmet kalitesi çok değişken. Söylenen hiçbir şey %100 değil. X başarılıdır ya da X başarısızdır denemez. Bu mutlak gerçeği dile getirmez. Hizmet maalesef kullanıcıdan kullanıcıya değişen bir şey. Kimi 100 Upload alırken kimisi 35 MBPS Download'ı zor alıyor. Ben de yukarıda yazdığım gibi gereksiz yüksek ping alıyordum. Çok memnun olanı da var. Vs. vs.
 
Türknet kullanıcısıyım , 7 aydır kullanıyorum. Sadece 1 gün internet kesintisi yaşadım onun dışında bir sorunum olmadı. Müşteri hizmetleri dersen çöp. Ama altyapınız iyiyse sorun yaşamıyorsunuz diyebilirim. Ayrıca arkadaşını getir ile geçiş yaptığım için bir ay ücretsiz kullandım.
 
@Amok Hocam eğer WIFI de oynuyorsanız ping olması çok normal. Türknet, müşteri hizmetinden kısıp kaliteli hizmet veren bir firmadır. Sorunun olduğunda 1 gün sonra dönüyorlar. Diyorsan ben aradığımda o telefon açılacak girmeni önermem. Ben bir sene kullandım istanbuldayken bir kere sorun yaşamadım öneririm.
Yaşadığım sorun kablosuz internet kullanımından olsaydı Netspeed'e geçtiğimde sorun çözülmezdi. Mantık böyle işler.

Ben yaşadığım sorunu gayet net anlattığımı düşünüyorum. Kendilerine ulaştığımda ping sorununa müdahale edemeyeceklerini söylediler. Herhangi bir çözümleri yoktu. @Hasan-Fahri arkadaşımızı da yaşadığım bu sorun sebebiyle gayet tarafsız bilgilendirmek istedim. Bi hevesle Türknet'e başvuracak, oyununa girecek bir bakacak 120 ping. O anda ne kadar ucuz olduğunun, neyden kısıp neyi arttırdığının vs hiçbir önemi kalmıyor. 5 tl fazla al ama müşterine "Ping sorununa müdahale edemiyoruz." cevabını verme.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı