TurkNet Kasıtlı Olarak Hız Düşürüyor

Bende bir hafta önce türknete geçtim. Ping güzel kota sınırıda yok. Ben şuanlık memnunum. Siz gerekli yasal yollara başvurup hakkını aramanız en doğrusudur.
 
Ben geçeli 1 hafta oldu TurkNete, superonline laf ediyordum fakat TurkNet şimdiden beni pişman etti. Hız olarak bir farkları yok fakat Steam'den veya bir yerden indirme yaptığımda Google'de gezinemiyorum. Sözde hızım 12 falan steamde indirme yaparken 700-900 kb/s alıyorum. Normalde benim 1.5 mb/s almam lazım. Böyle giderse Ocak, Şubat gibi değiştiririm.
 
Türknet'e geçmeyi düşünüyordum. Artık geçmeyeceğim destek sistemi bu kadar mı çöp olur.

NetSpeed araştırıyorum buna geçeceğim sanırım.
 
Başka söze gerek yok.
3.png
 
Türk Telekom %13, Superonline %25, Turkcell %32, Vodafone Net %12, NetSpeed %47, Millenicom %14. Netspeed şikayeti şu an az olduğu halde %47 memnuniyet durumu var :) İleride müşterisi artınca daha şikayet alacaktır. Yukarıda TurkNet'i eleştirdim ama buradaki şikayetler ile pek bir şey anlaşılmaz.
 
YAPA gelince istek dışı alıyorlar hız kısıtlaması değil, alt yapı değişikliği. Türknet santralden saha dolaplarına bakır kablo ile sinyal yolladığından santralden uzaklaştıkça alabileceğiniz hız düşüyor. En çok eleştirilen yanı burası. İşin kötü kısmı YAPA ya alındıysanız VAE ye döndürülmüyor ama sözleşmeyi hatırlamıyorum ama eğer müşteriler VAE den YAPA ya onay alınmadan geçirilebilir vb ibare yoksa sözleşme ihlali oluyor. Sonuçta siz 35 lik VAE için sözleşme yaptınız hızınız 1mbps YAPA ya döndürüldü sözleşme ihlali olabilir bir inceleyin derim daha sonra THH vs ile hakkınızı alırsınız.

Ekleme: Baktım da böyle bir madde yok. Hakkınızı arayın derim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süredir türknet kullanıyoruz evde. Arada nadir olarak hız düştüğünde türknet mobil uygulamasından hız düşük diye sorun bildiriyoruz. En fazla 2 saat içinde hallediyorlar. Geceleri denemedim ama.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı