Arkadaşlar işlemci, kasa, ekran kartı, anakart vb. hepsini yeni aldım. Montaj yapmayı bilmiyorum. Böyle bir video var. Sizce buna bakıp yapabilir miyim yoksa bir bilgisayarcıya mı gitmeliyim?
Yalnız alt tarafı kablo dediğiniz şeylerden bazıları cidden önemli, özellikle güç bağlantıları. Yanlış takmak kısa devreye sebep olabilir (Tecrübe ettiğimden biliyorumKardeşim alt tarafı kablo takacaksın ne kadar zor olabilir? Sorun olursa konu aç hallederiz.
Ekran kartının içinde bulunduğu poşet düzgün müydü açtığınızda? Köşelerinde falan buruşma vs. var mıydı?Bu arada Yukkodan Saphire RX 580 almıştım az önce farkettim. Bendeki güvenlik bandı yuvarlak yazısız ama internette kutu açılımına baktım saphire yazılı ve dikdörtgen .Dikkatli bakınca da önceki bandın olduğu yerde tırnak izleri var . Sizce ne yapmam lazım hiç kullanmadım yeni geldi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.