Hepsiburada, 2 El Ekran Kartı Göndermesi

  • Konuyu başlatan Iron
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 130
  • Görüntüleme 15.470
Geri gönderme. Bilirkişi sizden ürünü isteyecektir.
Ben sonunda sabah 05 gibi ücret iademi aldım. İnşallah sizin süreciniz de mutlu son ile biter. allah yardımcınız olsun. Tepki olarak da üyelik iptali gerçekleştiriyorum. :)
Düzenleme: Klavye azizliği sebebiyle Allah yazarken A harfini küçük yazmışım.
 
Son düzenleme:
Sanırım şimdilerde satıcılar ürünlerini ilk elden satıyor.
iade olan ürünlerini ikinci el ürünlerini ve sorunlu ürünlerini hepsiburada.com ve n11.com üzerinden satıyor gibi.
tabi bu sadece bir tür his belki gerçekle alakası bile yoktur.
internet üzerinden alış veriş yapmanın bazı kuralları var tüm tarafların uyması gereken.
Zira rahat davranıp rehavete teslim olursanız canınız yanacaktır.
uyulması gereken protokolleri gözardı etmeyin.
uyulması gereken bir protokolü gözardı ettiğiniz takdirde haklı iken haksız konuma düşebilirsiniz.
 
Bu konuyu bile bile Hepsiburada'dan sipariş verdim. Monitör almıştım ölü piksel çıktı. İkinci gün iade ettim ama beğenmedim diyerek. Tahmin edersiniz ki iade onay aldı. Ölü piksel var desem servis raporu şu bu uğraşacaktım. Sizin durumunuzu takipteyiz tekrardan geçmiş olsun.
Bende aldım, yarın geliyor monitör bakalım ama iade nedenini ''beğenmedim'' yapmanız daha iyi olmuş. 14 gün içinde koşulsuz iade almak zorunda her firma.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı