Keşke @Hepsiburada firması yasaklansa. 
İyi fikir ama yasal olmayan kanıtlar pek dikate alınmıyor.İşinizi sağlam kazığa bağlayıp alışveriş yapın. Kargoyu video kaydı ile açın. Gelen cihazların seri numaralarını gibi ürün bilgilerini kaydedin. Gerekli testleri yapın bir sorun yaşarsanız paranızı çok rahat geri alırsınız.
Tam olarak aşamaları bilmiyorum.Tüketici haklarına başvurduktan sonra savunma gelme süresi bir ay mı ?
34 gün oldu hala savunma istendi konumunda.
Aynı sorunu garanti sürecinde vatan bilgisayar ile yaşadığımdan biliyorum, savunma süreleri bir ay. Eğer savunma yapmamışlarsa doğrudan size iadenin gerçekleşmesi gerekiyor. Tüketici hakem heyetine gidip durumu sorunuz.Her gün bakıyorumda savunma gelesi için 1ay demişlerdi forumda. Ondan sordum.
Dedikleri doğrudur büyük ihtimalle.Her gün bakıyorumda savunma gelesi için 1ay demişlerdi forumda. Ondan sordum.
Ne diye savunmuşlar kendilerini?Bir kaç gün önce savunmaları geldi, malesef başka bir gelişme olmadı. Olduğu gibi konuya yazacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.