Bilgisayarı gece açık bırakmak problem çıkartır mı?

Isınma gibi bir problem yoksa, açık kalabilir.
 
Seninle özel olarak uğraşan bir hacker grubu falan yoksa sorun olmaz. :D Nacizhane tavsiyem; elektrik dalgalanmaları ve kesintilerin sık olduğu bir bölgede yaşıyorsan biraz daha temkin ol bu tip durumlarda.
 
Ha 5 saat PC oynamışsın, ha 5-6 saat boşta açık kalmış. Elbette açık bırakabilirsin. Dikkat etmen gereken tek şey, sıcaklığı ve soğutma sistemi.
 
Niye sorun olsun ki? Olduğu gibi rolantide monitör bir süre sonra kapanarak uykuya geçiyor, İşlemci desen güç tasarrufu için düşük hızda takılıyor. Film izlemekten bile daha az enerji tüketeceği bir şekilde bekliyor olacak bırakabilirsin. Sadece güç ayarlarını konrol et windows içerisinde dosya inmeden gece 3 saate kadar uykuya geçerse indirme yarım kalır!
 
Son düzenleme:
Kasamda 4 tane fan var ısınma olurmu? Pek bilgili değilim
Normalde PC'nin başında kullanırken, yani yük altında ısınma problemi yoksa gece hiç problem olmaz hocam. Sonuçta veri indirecek yalnızca ve bu ısı bakımından sorun teşkil etmez. Güvenle açık bırakabilirsiniz.
 
Daha verimli bir süreç için denetim masası güç ayarlarından ''güç tasarrufu'' profilini açık bırak ve uyku ayarlarını yapılandırdıktan sonra sistemi istediğin kadar açık bırakabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı