Bloody A90 vs Logitech G300S

FurkanAltun

Kilopat
Katılım
30 Ocak 2018
Mesajlar
8.703
Makaleler
2
Çözümler
29
Yer
İzmir
G300S'i bir kaç kez kullandım o yüzden pek yorum yapamayacağım ama Bloody A9'u aktif olarak 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum çok rahat bir mause almanı öneririm.
 
20 TL daha bütçeyi yükseltirsen G102 al. G300S pek önermek istemediğim bir model. O fiyatı hak ettiğini zerre düşünmüyorum.

Bu da bir seçenek: Cooler Master MasterMouse Lite S LED Optik Oyuncu Mouse Fiyatı

İlla ikisi arasından tercih yapacak olsaydım Bloody alırdım.

Corsair Gaming Harpoon RGB Optik Oyuncu Mouse CH-9301011-EU Fiyatı
Logitech G102 Prodigy Oyuncu Mouse 910-004939 Fiyatı
MasterMouse Lite S'i pek beğenmedim. Tutuşuma uygun ama görünüş olarak kötü gibi geldi bana. Corsair Harpoon'u da düşünmüyor değilim ama esktra mousepad masrafı da çıkacak. G102'de tam elime oturuyor aslında.


Biraz saçma gelecek ama şu Rampage Shine SMX-R15 modeline de şans vermek istiyorum ama aynı zamanda parayı da çöpe atmak istemiyorum biliyorum çünkü ne olacağını ama görünüşü beni kendine çekiyor. Daha önceden Everest SGM X7 kullanmıştım o zamanlar 25 TL falandı. Memnun kalmıştım fiyatına göre.
 
20 TL çok fazla fark değil. Yıllarca kullanacağını düşünürsek hakkını verir. Logitech'in yazılım desteği iyi. Bloody de bu kadar iyi değildir. Hatta yazılımı var mı ondan bile şüpheliyim. Buna göre de düşün makro kullanacaksan.
Rival 110'u da alacağım listeye ama uzun kullanımda soyulma olur korkusundayım. Sanırım G102 alacağım. Corsair'in yazılım desteği iyi mi? @Onur Altuğ Sever
 
Ben Logitech öneriyorum arkadaşımda vardı bende bu bloody A9081'i kullandım 1 yıl boyunca arkadaşıma gidip fareyi denediğimde arada rahatlık olarak çok fark vardı.
Logitech ürünleri çok güzel oluyor ben onu tavsiye ederim bir çok tuşuda bulunuyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı