Teknobiyotik'ten İtopya'ya Gönderme

@mstfoz Uza diyen admini bilmiyorsun galiba.
1548801860775.png
 
Komik firma. Kurumsalliktan uzak çalışanlar ve hareketler. 1001 çeşit firma var. Eğer ben seni tercih edeceksem bir fark yaratmalısın. Bu farkı da müşteriye uza diyerek yaratamazsın. Rakiplerine gore ucuz olsa bile bu hoduklere kazandıracağima gidip müşteriye saygı duyan bir firmaya kazandırmayı tercih ederim.
 
Abi ama gerçekten sıktı ben bir hafta önce 1050 ti r3 2200g li 240 GB SSD li sistem e 3270 TL verdim (HDD var) Bula Bula bu zamanı buldular altınları bozdurup aldım sistemi bir hafta sonra itopya teknobiyotik coştu 😒😒
 
Fazla talep olduğunu gören çakal Teknobiyotik de ben de bu pastadan pay alırım diyerek, tüm bileşenlerden kıstığı saçma sapan bir sistem piyasaya sürdü.

Kasa ve güç kaynağı ikilileri arasında büyük bir fark var. İtopya'nın ekran kartı Strix OC Edition Teknobiyotik çakalı da en ucuzundan Sapphire ITX modelini koymuş. İtopya anakartı ne kadar A320 olsa da en azından 4 slota sahip, Teknobiyotik çakalı yine gitmiş ucuzundan 2 slotlu bir anakart koymuş. İtopya'da SSD 480 GB, Teknobiyotik'de 240 GB burdan da kısmışlar. Ayrıca İtopya'da ürünün isminde 2500X yazıyor ama işlemci modeli kısmında R5 2600 seçildi olarak gözüküyor. Tekrardan iflas bayraklarını en kısa zamanda sallamalarını diliyorum.
İtopya varken girip teknobiyotikten almak garip geliyo ve itopya kalitede her türlü teknobiyotiki sollar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Valla eskiden marka AMD vs Intel fanboyları vardı goruyorum ki artik İtopya ve Teknobiyotik fanboylari var. Teknobiyotik'in adminleri ergen olabilir tamam ama ayni urunler genel olarak iki sitede de 3-5 ayni fiyatta İtopya stoğu eritme cabasinda. Şu anda ise ayni fiyatta Ryzen 2300x satiyor 2600 TL ile alanlar karda. 10 gun sonra 2600 sistem 3900 TL bandinda satacaklar Teknobiyotik ise her şeye salça olup pastadan ben de payimi nasıl alirim peşinde. Daha dune kadar İtopya sistemlerde Windows deneme ucreti almiyordu bugun 47 TL aliyor. Teknobiyotik ise 63 TL aliyordu bugun İtopya'dan geri kalmayayım diye 50 TL yapmiş. İtopya'nin sistemi guzel ama teknobiyotik ergenleri dişinda yabana atilacak bir firma değil. Yani fanboy olacağanıza arkaniza yaslanin ve bu iki firmanin kapişmasini izleyin ve karlı çıkın. 3rd gen AMD serisi yakin zamanda geleceği için her iki firma da stoklarini eritiyor. Afedersin salak degiller ama mantikli iş yapiyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi sistemi mi Teknobiyotikten toplamıştım ama bir daha tövbe bir şey almam. İlk defa görüyorum bu mesajlarını. Yazık, çok küçük düşürüyorlar kendilerini.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı