LG G2 mi, Nexus 5 mi ?

DADEKEKİVEVEYA

Kilopat
Katılım
9 Mart 2014
Mesajlar
241
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler. Yeni bir telefon alacağım. G2 ve nexus 5 arasında kaldım. Başta g2 diyordum ama kasası gıcırdıyor. Yani maddesi sağlam değil ve gorillaglass 2 kullanıyor ama antutu benchmarkda 35000 puan alıyor. Nexus 5 25k larda olması lazım. Nexus 5'de gorillaglass 3 var kasası sağlam ve google anlaşmalı. Sonuçta bir yandan google'a da güveniyorum. Sizce hangi telefonu almalıyım ? (Genellikle oyun oynamak için kullanacağım : modern combat 4 , ppsspp gow , real racing 3 falan. Fotoğraf çekerim ama çok fazla çekeceğimi de sanmıyorum.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Discovery elite'e hiç içim ısınmadı çünkü bir videoda gördüm, elite modern combat 3 le beraber geliyomuş ama oyunu açıyorlar oyun fazla kasıyor. Ben de şöyle düşündüm eğer modern combat 3'de kasıyorsa ben o telefonda hiç boşuna modern combat 5'i beklemiyim ve daha hangi oyunlarda kasar onu bilmiyorum bile...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her türlü g2 her iki telefonda var. G2 he hızlı hem sık ekranı daha hoş kamerası iyi ve batarya konusunda cok fark var arasında :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben farklı olarak nexus 5 diyorum, fiyat açısından daha iyi, aynı işlemciye sahip Antutu puanını takma. G2'nin Gorilla Glass 2 kullanmasının sebebi çerçevesinin çok ince olmasıdır. Ayrıca arkadaki tuşları çok farklı bir dokunuş katmış. Yine de seçim senin sonuçta sen kullanacaksın.
 
Şuan elimde G2 var. Gıcırdama falan yok, ve tasarımı da cidden çok iyi.
Saf android yerine renkli bir dünya var bu telefonda. Uygulamalarla günü gün ediyorsun.
Telefonu beğenmeyen arkadaşım olmadı neredeyse.

HS1bQ94.jpg


Aynı para elimde olsun yine hiç tereddütsüz G2 alırdım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı