Çözüldü AMD Tabanlı Sistem macOS Kurulum Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
@cellojaan
Bahsettiğinizin konu ile alakası yok.
@Console.log
AMD imaj konusunda bulunan ikinci komutları uygulayınız. Uygularken cp /Volumes/CLOVER/kernel kısmından sonra boşluk var dikkatlice uygulayınız. Aynı şekilde prelinkedkernel kısmından sonrada boşluk var.
 
Image1552171090.026475.jpg


Kodları düzgün bir şekilde yazdım fakat yine bu hata ile karşılaştım fakat bu sefer kodlarda herhangi bir aksaklık yaşamadım. @blackandyellow
 
  • cp -rf /Volumes/CLOVER/kernel /Volumes/MyDisk/System/Library/Kernels/kernel
  • cp -rf /Volumes/CLOVER/prelinkedkernel /Volumes/MyDisk/System/Library/PrelinkedKernels/prelinkedkernel
Bu komutları dener misiniz? Fark olarak cp -rf yani kopyalarken aynı zamanda yer değiştir anlamına gelen şekilde size ilettim. Muhtemelen silemedi öncekileri veya aynı anda kendisi otomatik oluşturmaya zorladı prelinkedkernel falan :). Yani diskte bulunan prelinkedkernel hatalı veya eksik olduğundan açmıyor.

Not: MyDisk sizin disk isminizdir. Boşluk varsa disk isminde işareti eklemeniz gerekmekte örneğin; hack OS ise boşluk yerine ekleyerek hack*OS şeklinde devam ediniz. Aslında hack\ OS şeklinde uygulanabiliyor ancak karışıklığı önlemek amaçlı alternatif yol olan * ile çözelim :).
 
@Console.log
High Sierra AMD imajında bir adet network/ağ kext var arşivli şekilde. Onu arşivden çıkarıp kext utility ile sisteme kur. Bu şekilde prelinkedkernel hatasından olabildiğince uzak kalırsınız :). Clover içerisinde bulunan kextleri söylüyorsanız taşımana gerek yok. Sadece sisteme nvidia web sürücüsü ve network diye geçen kext kur.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı