Yusufburakk
Hectopat
- Katılım
- 27 Nisan 2018
- Mesajlar
- 44
OBS'de 3500 bitrate 720p 60 FPS yayın yapıyorum fakat yayın bulanıklaşıyor ve pikselleşiyor. Sebebi nedir ? Nasıl çözerim ?
Son düzenleyen: Moderatör:
Medium'a aldım ama hala aynı. Neden böyle oluyor çok merak ediyorum. Ortada hiç bir sorun yok çünküCPU kullanımı kısmındaki seçeneklerden aşağıya doğru seçtikçe kalite artar ama işlemcin zorlanır.
Eki Görüntüle 376795
Söylediklerinizi uyguladım ama sorun devam ediyor. Hareketli sahneler de yayında pikselleşme oluyor görüntü çamur gibi oluyor. Ama ekran sabit durunca hiç bir sıkıntı yok cam gibi gerçekten ilginç bir durum.Eğer kaliteli bir yayın yapmak istiyorsanız önerilerimi dikkate alın. Çıkış kısmına geliniz. Gelişmiş ayarlar kodlayıcı NVENC yapınız. Ardından bitrate 3500 girin anahtar kare sayısı 2 yapın ve profili high olarak seçiniz. Ayrıca Video kısmına gelip 32 bit ayarını seçiniz 16 değil.
Upload hızım bu şekilde. Monitör kaynaklı olma ihtimali yok değil mi ?Tekrar işlemciye verin yayını x264 olarak profile high yapın veryfast kalsın bitrate 3500 anahtar kare sayısı 2 isteğe bağlı arabellek boyutu tıklayıp 3800 yapın. Bitrateniz 4MB mı eminmisiniz? Video kısmında 32 bit oldugunada emin olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.