İnsanlar Neden İphone Alıyor?

  • Konuyu başlatan T4b
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 109
  • Görüntüleme 11B
Bilinçli kullanıcılar İşletim sistemi ve işlemci gücünden dolayı satın alıyor.
Çocuk-Ergen kesim ise aşağılık sendromunu tatmin etmek ve gösteriş yapmak için satın alıyor.
 
Zenginden çok daha düşük gelirli insanlar tercih ediyor gördüğüm kadarı ile. İşletim sistemi için alınabilir. Ancak gene de gereksiz olduğunu düşünüyorum fiyatlar yüzünden. Ben bir ara 6 S kullandım ama hiç memnun kalamadım. Şuan S8 kullanıyorum ve çok memnunum. Bozulmadığı sürece 4-5 sene daha kullanırım. Bundan önceki telefonumda S4 dü çünkü :D
 
Bu tartışmanın ucu bucağı yok. Benim kişisel fikrim eninde sonunda pc toplama gibi telefon toplama da çok gelişicek o zaman iosmuş androidmiş hikaye olucak.
 
İphone 6 kullanıcısı olarak söylüyorum eğer Apple desteğini kesmese kamerasıyla olsun performansıyla olsun kesinlikle hala alınır hala kullanılır bi telefon olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim

Not : 26 Eylül 2014 de tanıtıldığını belirtmek isterim
 
İkisinin donanımlarını aynı kefeye koyarsan İphone'u şekil A'da olduğu gibi çöp edersin. İşletim sistemine göre donanımları karşılaştırmak gerekir, o halde düşük donanımlı dediğin bir Iphone aslında android cihazdan kat kat hızlı çalışabilir. Ama yine de muadili olan androidlere göre pahalı buluyorum.
 
Uzun ömürlü ve işletim sistemi stabil daha sayamadığım çok şey var parasını sonuna kadar hak ediyor
(Son Modeller Hariç XR, XS, XS Max)
 
İlk mesajı okudum ve cevap vermek istemiyorum. Donanım özelliği ile bir telefon ölçmek mantıklı gelmedi bana. Yazılıma bakmadan etmeden. Hele ki neden iPhone alıyorlar ki gibi bir soru... mantıksızlık.
 
Benim alma sebebim stabil bir işletim sistemi olduğundan dolayı. Nadiren beni sinir eden donma sorunları oluyor. Ve müşteri hizmetleri. Diğer müşteri hizmetlerinin aksine size düzgün muamele yapıyorlar. Apple dışında Türkiye’de düzgün bir müşteri hizmetleri olduğunu düşünüyorum. 16 yaşındaki bir insana bile özenle davranıyorlar. (Buradan “ne yani 16 yaşındakiler saygıyı hak etmiyor mu?” Gibi bir anlam çıkmasın. Diğer servislerde yaşınız küçük ise takmıyorlar bile. Pek çok kez şahit oldum.) Size yardım ediyorlar yani. Adini vermeyeceğim bazı servislerde utanmasalar “aldığınız ürün pahalı değil. Yardım etmek istemiyoruz” noktasına kadar gelindi. iPhone SE kullanıyorum ve hala güncellemeler ile destekliyorlar. Benim sebeplerim bunlar.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı