Gündelik kullanım için bire bir. Uzun süre gidiyor doğru kullanımda. Hala 5s'i cayır cayır kullanan arkadaşlarım var. Şahsen yazın Xs Max alacağım, tereddüt bile etmiyorum.
Hayla Apple mı alacaksın Android 2010 daki Android değil.
Genel olarak insanlar hava katma amaçlı alıyor,şahsen ben ben o telefonları kullanmam ayrıca her o markadan telefon vs. ürünler aldığımız da kendimizi zayıflatıyoruz ülkemiz açısından iyi bir gelecek söz konusu değildir.Arkadaşlar ben hala insanların neden İPhone aldığını anlamış değilim. Sistem özelliği olarak kendisinden kat ve kat düşük bir Android cihazın altında kalıyor. Bir tek işletim sistemini beğenmişimdir İPhone'nun. Steve Jobs zamanından sonra İPhone batmıştır bence. İnsanlara sorduğumda bana sadece "Çünkü İPhone." diyebiliyorlar ve hala iyi olduğunu iddia edebiliyorlar. (ne kadar sıradanlaşmış olan İPhone dış görünüşünü ben nedense çok seviyorum)
Yinede o telefon parasını hak etmiyo ne diyeyim paran varsa al.Hali hazırda eski de olsa Android kullanıyorum ki yaklaşık 6 ay S9+ kullandım. Hem artık bir farklılık arayışındayım, hem de iOS istiyorum. Annemin telefonu var 7 Plus. İlk alındığı gün kurduktan sonraki 5 dakika kullanımda beni cezbetti. Fanboyluk değil amacım veya şekil şemal de değil 4 senelik Android kullanımından sonra biraz farklılık ve 5-6 sene gidecek telefon arayışı.
Cahillik içeren yorumlara kapalı değil mi bu forum? Adam ciddi ciddi hava atma amaçlı yazmış ya.Genel olarak insanlar hava katma amaçlı alıyor,şahsen ben ben o telefonları kullanmam ayrıca her o markadan telefon vs. ürünler aldığımız da kendimizi zayıflatıyoruz ülkemiz açısından iyi bir gelecek söz konusu değildir.
Dostum yeni çıkan Android telefonlardan heberin yok galiba.Bir kere Android değil yetmez mi? Bana kalırsa her yönden daha iyi, kamera desen daha gerçekçi çoğu Android telefon fotoğraf üzerinde oynamalar yapıyor. iPhone kullanmadan da yorum atanlara da ayar oluyorum bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.