Askerde hangi telefon kullanılabilir?

BARIŞ ERDAL

Kilopat
Katılım
8 Nisan 2016
Mesajlar
290
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Samsung B310 almak istiyorum.
Fakat kuzenim SD kart girişi olduğu için kabul etmezler dedi.
Bu telefonu askere götürebilir miyim?
En azından radyo ve MP3 dinlerim.
 
Bildiğim kadarıyla kamerasız olanları kabul ediyorlar sd kartın etkileyeceğini düşünmüyorum.
 
Alabilirsin sorun olmaz. Hafıza kartını çantanda ayrı olarak sok eğer yanına alacaksan veya lazımsa. Telefon içine takılı olmasın yani.
Bazı erlerde yasak olmasına rağmen akıllı telefon sokulabiliyor ancak acemilikte bunu deneme.
Belki ileride izine filan çıkınca alıp sokarım da içeri nasıl girerim o ayrı konu.
 
Kamerasız olanlarda sorun olmuyor. Akıllı telefonu da eve döndüğünde çantanın gizli, ücra bir köşesine sokup girebilirsin içeri :D
 
Kimse detaylı şekilde SD kart girişi var mı yok diye incelemez merak etmeyin. Kamerası olsun istemezler, şahsi hattınız yanınızda olsun istemezler. Acemilikte kendinizi riske atmayın, usta birliğinde duruma göre şahsi telefonunuzu ve hattınızı da içeriye sokabilirsiniz.
 
Tuşlu olmak zorunda, kamerası olmamalıve askercell zorunluluğu var. Radyosu olursa, gerçi kendin müzikte yüklersin ve yanına kulaklık alırsan can sıkıntına birebir iyi gelir.
 
Benim bildiğim kamerasız olmalı. Ayrıca AskerCell olayı var bir de. Bence hiç uğraşma al bir BlackBerry 8700G çok efsane bir şey.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı