Siber zorbalık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim bildiğim arkadaş listenizde olamayan biri size mesaj atamaz. Yani tanımadığınız hesapları arkadaş listenize eklemezseniz bir daha mesaj atamaz.
 
Tahminen hesap vs. sattığınızı aileniz bilmiyor. Aileniz ile konuşunuz, daha sonra polise bildiriniz. Unutmayın ki bu durumu polise bildirdiğiniz andan itibaren ailenizde işin içine dahil oluyor. Ailenizin durumu polislerden öğrenmesi ve sinirlenmesi yerine, şimdi gidip durumu anlatmanızın daha iyi olacağını düşünüyorum.

Şey hesabı satmadım. Kendisi ile ortak kullandık. Bu arada yardımın için teşekkür ederim belki bana başka önerilerde bulunucaklar vardır ben onları bekliyim.
 
Engelle geç dostum. Gerçek hayatta seni rahatsız etmiyorsa takmaya lüzum bile yok, internet ortamında böyle şahıslarla mutlakla karşılaşırsın hayatın boyunca.
 
Onun hesabını engelle, Steam ismini değiştir, eski isimlerini sil, Steam ID’ni değiştir ve profilini gizli yap. Kurtulursun büyük ihtimal.
 
Korkmana ve panik yapmana gerek yok. Steam hesabı açmak çok kolay bir şey değil sürekli engelle ve umursama. Ve mümkünse ailenden hiçbir şey gizleme.
Bunu düşündüm fakat korkuyorum. Bilgisayarımı elimden alırlar diye. Ben çok uğraştım almak için.
 
Gerçekten neden hesabında ki oyunları kiraya vermek gibi bişiy yaptın? Bağlantının adında olduğu gibi "Aile Paylaşımı" sadece kendi ailen veya 4-5 senelik arkadaşınla yapılır.
Anlaşmamız vardı. O her ay bana para vercekti. Bende hesabımı onla paylaşacaktım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı