Rampage Stormy 7.1 Fiyatları

Furkan Uçan

Kilopat
Katılım
24 Haziran 2018
Mesajlar
185
Rampage 7.1 almak istiyorum. 2 tane link buldum mediamarkt'ta simgeleri değişik acaba farklı ürün mü? Bir de hepsiburada'da 300 TL civarında neden burada ucuz? Almalı mıyım?

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Medusa'yı bilmiyorum, bilmediğim bir şey için yönlendirme yapmak istemem açıkçası. Bütçen o kadarsa alabilirsin ama çok büyük beklentiye girme. Oyunlarda ses kasar mısın? Tabii ki kasarsın. İşini görür mü? Evet görür. Ama bir Arctis 5 gibi kulaklıklar kadar kaliteli ve uzun ömürlü olur mu bilemem.

Alternatif buna bir göz at Bloody iyi bir markadır.

@Furkan Uçan yaklaşık 1 aydır Gamepower Medusa kullanıyorum az çok hakimim artık kulaklığa; kulaklık dışarıya ses veriyor ve dışardan gelen sesleri pek engelleyemiyor. Mikrofon kalitesi olarak pek nasıl bilmiyorum çünkü ben kendi sesimi hiç dinlemedim be arladaşlarım da bana sesin kötü veya iyi demedi. Alınır mı sorusunun cevabı aslında değişiyor. Eğer bilgisayar kullandığınız alan çok gürültülü ise önermem onun dışında bu fiyatlarda alternatiflere bakılabilir.
 
@Oktay Topraklı İlk yorumda zaten belirtmişim herşeyi, umursamadığınız için istediğinizi yapabilirsiniz diyorum. Hayatında kaliteli ürün kullanmamış insanlar bu ürünleri kaliteli sanar. 150 TL param var söyleyip, 170-200 TL'lik kulaklık bakıyorsunuz...


Rampage, Gamepower, James Donkey vb. bunların klasmanı belli. Bunların yerine süsü püsü olmayan ama çok daha iyi uygun fiyatlı tercihler yapılabilir. Tavsiye etmiyoruz.
 
Son düzenleme:
Rampage ve o tarza da kulaklık markalarından uzak durun. 7.1'lerine de aldanmayın. Biraz bütçenizi arttırabilirseniz bunu öneririm.

Raw için de çöp diyenler olmuş 1. Sayfada o yüzden deneyimlerinizi soruyorum. Açıklama yok ortada. Rampage içinde tecrübeniz olmadı sanırım?
 
Tek önerim tam kapalı kulaklıklardan uzak durun!

Dostum selamlar, tam kapalı derken kast ettiğin nedir acaba ?

@Oktay Topraklı Rampage klavye, mouse ve şu aşağıda ki kulaklığı kullanıyorum gerçi kulaklığı geçtiğimiz haftalarda değiştirdim. Steelseries Arctis 3 aldım ancak şunu diyebilirim, aşağıda ki bomboş kulaklıkla bile oyunlarda çöp denmeyecek kadar ses alabiliyordum. Elbette çok başarılı değildi ama yetiyordu :) Malzeme kalitesi olarak gerçekten başarısız o yüzden Rampage ürünleri kullanan biri olarak pek tavsiye etmiyorum ve imkanınız varsa farklı markalara bakın diyorum.

 
Son düzenleme:
@Oktay Topraklı Yorumu yazan 12 yaşında... Ben bu konulara girince ceza almadan kurtulamıyorum. Eleştirmeyeceğim biraz Sosyal'i araştırırsanız bilgi edinirsiniz.

@Kaan Adem Denge Kulağı tam kapatan kulaklıklar. Hoparlör ile ses kasmanızı tavsiye edebilir, ben bu konuya tekrar dönmeyeceğim.
 
Gamepower Luna için bilgi istemişsiniz. Kulaklıkla çok rahat ses kasılabiliyor, adam nerede sağ sol yukarı aşağı net anlıyorsunuz. Kendi yazılımı var ayarlarını iyi yaparsanız ses kasmada sorun yaşamazsınız, ses kaliteside fiyatı göze alındığında işinizi görür. Mikrofonun sesi güzel karşıya sesinizi net veriyor. Kötü yanlarına gelecek olursa kablosu çok dolanıyor, kış aylarında iyi ama çok sıcaklarda terleme yapıyor ki onu her kulaklık yapıyor, kulaklık biraz ağır ama rahat bir kulaklık ağrı yapmıyor. Dışarıdan ses almıyor ama dışarıya çok ses veriyor mesela çatışmadasınız tarıyorsunuz aynı anda discorddan arkadaşınıza birşey söylüyorken sizin kulaklığa gelen sesin bir kısmı discorda gidiyor bunun sebebi dışarı ses vermesi ve mikrofon gerçekten çok hassas ancak bunu farklı yazılımlar ile aşmanız mümkün. O bütçe ile yine olsa yine alırım. Bu kulaklıklara çöp demek doğru değil herkes 500tl kulaklığa para ayıramaz bizde biliyoruz kaliteli o kulaklıklar ama herkes bütçesine göre alabileceği en iyi ürünün peşinde. Vatandaşın bütçesi en fazla 200tl ise paranı çöp edeceksen al diyip 400tl kulaklık önermek saçma parası olsa zaten alır.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı