Forza Horizon 4 Ucuza Nereden Alınır?

272147

Hectopat
Katılım
28 Temmuz 2019
Mesajlar
499
Çözümler
2
Forza Horizon 4 almak istiyorum ancak ülkemizde fiyatı 260TL. Xbox Game Pass alabilirsin dediler ama ben anlayamadım hala tam olarak nasıl yapacağımı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Game Pass malesef PC'de "bazı oyunlar için" geçerli! Sanırım, Forza bu desteği sağlamıyorlar ama eğer ben yanlış biliyorsam hemen bana mesaj atın :D
 
Game Pass'te oyunları kiralıyorsun, satın almıyorsun. Geçtiğimiz ay Windows Store'da indirim vardı, yarı yarıya düşmüştü neredeyse fiyatı, takip etmeniz lazım.
 
Sağol hocam ilk ay 5 lira diye alasım var. Zaten 1 ay oynasam sıkılırım ben :) Şimdi merak ettiğim şey, 1 ay'dan sonra abonelik iptal edilebilir mi ?
Evet iptal edilebiliyor, Microsoft Hesabım'da "Hizmetler ve abonelikler" sekmesinde yinelenen ödemeyi kapat seçeneği bulunuyor.
 
Ödemeyi yapın daha sonra iptal edin. 1 ay süresi boyunca kullandırıyor size. İşin tek kötü yani PC'de sadece Standart Edition oynayabiliyoruz. Çabuk bitiyor ve çabuk sıkılıyorsunuz. Diğer içeriklerinide oynamak isterdim açıkcası. 3 aylık 5.99 Tl indirim vardı o ara 3 aylık almıştım bende.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı